Aktywne Wpisy

KarmelkowyZubr +287

PiotrFr +145
Te nakrętki to jeden z najlepszych pomysłów UE.
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
Otwierasz, pijesz i zamykasz. Nie musisz jej trzymać, odkładać, później szukać.
Do tego podobno przyczyniają się do poprawy puli genowej, bo najsłabsze jednostki nie potrafią się napić i umierają z pragnienia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#europa #ekologia #niepopularnaopinia
źródło: 1000021971
Pobierz

Komentarz usunięty przez moderatora
Dla mnie ona jest tępą brzydką strzałą, ktorą ktoś kiedyś omylnie wyhaczył, a że sielanka trwała i trwała to teraz spadła z rowerka, bo za bardzo się poczuła.
@elokompaniero: ale to nic nie zmienia, czy osoby publiczne mają ograniczone prawa do wyrażania poglądów? Jak pisowskie media atakują i bluzgają innych to ich gwiazdy nagle mogą wyrażać poglądy?
@Magma1: może coś miała w kontakcie i bajo. Pracuje wizerunkiem i może jej wizerunek miał być nienaganny, prowadzić się, nie robić skandali. Nie raz było tak, że np wycofywali jakieś reklamy ze znanymi osobami czy zwyczajnie zrywali kontakty.
Ot cała filozofia mnie by z pracy nie wyj..ali za taki wpis ale mojego ryja nie ogląda cała polska z reklamy.
@Magma1: chcesz mi powiedzieć, że jej instagram to nie jest część jej pracy xD? Aż wszedłem na jej profil i przejrzałem kilkanaście ostatnich postów, 90% z nich to reklamówki za które dostaje gruby $$$$
źródło: comment_1636526698ZfR76vTkZBGvNoOOTnBv2f.jpg
Pobierz@Magma1: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD