Wpis z mikrobloga

To tak dla tych co myśleli kiedyś o ślubie...
Maja pisała kiedyś że heterolodrywacze polują na kobiety w klubach ( ziarno prawdy w tym jest niestety bo co się tam o--------a to skaranie boskie) i że nawet w klubach dla gejów kobiety nie mają tam spokoju.
To niech się malują,strona i nie przychodzą tam, przecież mają mnóstwo innych sposób na zabawę albo poznawanie facetów.
Jestem tego zdania że one specjalnie tam przychodzą żeby czuć dużo atencji ze strony facetów ,nawet jeśli są to końskie zaloty .
Gdyby zrobili kluby dla kobiet gdzie są tylko chady,zapewniam was że Maja nie miałaby o czym pisać.

#blackpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
J.....t - To tak dla tych co myśleli kiedyś o ślubie...
Maja pisała kiedyś że hetero...

źródło: comment_16364663097xexxSmRNn480qCAzogQ9h.jpg

Pobierz
  • 48
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JediKnight: Nic nie wzbudza takiej złości w kobietach jak obnażanie, że nie mają aż tak dobrego serduszka, czystych intencji i bezgranicznej empatii. Każdego faceta traktują równo, pod warunkiem, że jest 95 procencie pewnych pożądanych cech. Inaczej, jeśli tylko ośmieli się pokazać kobiecym oczom i psuć estetykę jej świata, pojechać tym samym tramwajem albo stać w tej samej kolejce w sklepie, zasługuje na odpowiednik Auschwitz. Zabiera miejsce chadom, którzy mogliby w
  • Odpowiedz
@JediKnight: Czyli podczas ślubu przysięgła mu wierność, miłość itd (w tym zawiera się s--s) a potem chce się z tego wycofać.

On chodzi do pracy, a ona niby że zmęczona bo siedziała w domu i "cały dom na jej głowie". Może jakby zaczęła chodzić na 8 godzin do jakiegoś Januszexu to by poznała co to znaczy trud pracy i jakiś szef co cię pilnuje.
Z resztą chwilę później dowiadujemy się
  • Odpowiedz
@JediKnight: Jeszcze te niepełne cytaty z Biblii, bo przecież Katolikom musi się dostać

Żona nie rozporządza własnym ciałem, lecz jej mąż; podobnie też i mąż nie rozporządza własnym ciałem, ale żona

Żony niechaj będą poddane swym mężom, jak Panu, 23 bo mąż jest głową żony, jak i Chrystus - Głową Kościoła: On - Zbawca Ciała. 24 Lecz jak Kościół poddany jest Chrystusowi, tak i żony mężom - we wszystkim. 25
  • Odpowiedz
@M_xxx: mhm, czyli jak żona nie pracuje to można ją gwałcić. A jak pracuje? To wtedy nie można? Bo zaznała trudu pracy? Czy jednak jakieś inne warunki nie zostały spełnione i jednak też można ją gwałcić?
  • Odpowiedz
mhm, czyli jak żona nie pracuje to można ją gwałcić.

@chomiczek_123: Nie można gwałcić kogoś kto się zgodził na s--s. A wychodząc za mąż (w szczególności biorąc ślub katolicki) to wyraziła na to zgodę.
  • Odpowiedz
Dlaczego jeśli kobiety nie życzą sobie atencji ze strony facetów, nie pójdą do klubu tylko dla kobiet?

@jakispasek: Też prawda.

Ja np. zamiast trenować na siłowni, wolę ćwiczyć w domu. Czasem chodzę na siłownię tylko dla urozmaicenia (tam jest sprzęt jakiego nie jestem mieć w stanie w domu).
I tylko dlatego tam chodzę. Samo trenowanie wolę w domu, gdzie nikt na mnie
  • Odpowiedz
No bo ślub (w szczególności katolicki, ten na pewno) to jest dożywotnia zgoda na s--s.

@M_xxx: jakoś nie przypominam sobie żeby w przysiędze były słowa "będę ci dawać d--y zawsze i wszędzie"
  • Odpowiedz
@chomiczek_123: "miłość, wierność, aż do śmierci" - gdzie jest to skrót.
Na naukach gdzie się to rozwija o co w tym chodzi, każdy ksiądz ci powie że s--s należy do obowiązków małżeńskich obu stron, i raczej każda osoba idąca do katolickiego ślubu o tym wie, że po ślubie jest s--s z drugą stroną.
  • Odpowiedz