Aktywne Wpisy
frenm +172
Chyba nie ma cięższej #pracbaza niż klikanie w kąkiuter jako #programista15k
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
Nic tak nie niszczy zdrowia.
Otaczanie się sprzetem, cyfrowy smog, ciągłe siedzenie i wysiłek intelektualny.
Serio już lepiej rowy kopać, lżejsza praca w magazynie, na budowie czy w fabryce. Pośmiejesz się z młodego, porobisz coś i cyk fajrant, głowa czysta, po pracy fizycznej możesz se isc na silownie, rower, do teatru, do biblioteki, porobić coś w ogródku
bobsley33 +168
Maja pisała kiedyś że heterolodrywacze polują na kobiety w klubach ( ziarno prawdy w tym jest niestety bo co się tam o--------a to skaranie boskie) i że nawet w klubach dla gejów kobiety nie mają tam spokoju.
To niech się malują,strona i nie przychodzą tam, przecież mają mnóstwo innych sposób na zabawę albo poznawanie facetów.
Jestem tego zdania że one specjalnie tam przychodzą żeby czuć dużo atencji ze strony facetów ,nawet jeśli są to końskie zaloty .
Gdyby zrobili kluby dla kobiet gdzie są tylko chady,zapewniam was że Maja nie miałaby o czym pisać.
#blackpill #logikarozowychpaskow #rozowepaski #niebieskiepaski
@JediKnight: Ty to może już więcej nie myśl, bo średnio Ci wychodzi ziom.
Komentarz usunięty przez autora
On chodzi do pracy, a ona niby że zmęczona bo siedziała w domu i "cały dom na jej głowie". Może jakby zaczęła chodzić na 8 godzin do jakiegoś Januszexu to by poznała co to znaczy trud pracy i jakiś szef co cię pilnuje.
Z resztą chwilę później dowiadujemy się
@chomiczek_123: Nie można gwałcić kogoś kto się zgodził na s--s. A wychodząc za mąż (w szczególności biorąc ślub katolicki) to wyraziła na to zgodę.
@jakispasek: Też prawda.
Ja np. zamiast trenować na siłowni, wolę ćwiczyć w domu. Czasem chodzę na siłownię tylko dla urozmaicenia (tam jest sprzęt jakiego nie jestem mieć w stanie w domu).
I tylko dlatego tam chodzę. Samo trenowanie wolę w domu, gdzie nikt na mnie
To według ciebie jest zgoda na s--s?
Po prostu próba oszustwa.
@M_xxx: jakoś nie przypominam sobie żeby w przysiędze były słowa "będę ci dawać d--y zawsze i wszędzie"
Na naukach gdzie się to rozwija o co w tym chodzi, każdy ksiądz ci powie że s--s należy do obowiązków małżeńskich obu stron, i raczej każda osoba idąca do katolickiego ślubu o tym wie, że po ślubie jest s--s z drugą stroną.