Aktywne Wpisy
miekki_am +549
Czytając gorące, dowiedziałem się, że roczniki 87-90 wygrały życie i - jako ostatnie roczniki - mogły kupować #nieruchomosci po niskich cenach. Otóż, kur**, nie. Opowiem anegdotę na własnym przykładzie. Studia skończyłem w 2012 roku, gdy oficjalne bezrobocie wśród ludzi młodych wynosiło ok. 25%. Moja ówczesna dziewczyna, a obecnie żona, również w tym czasie kończyła studia. Chcieliśmy zostać w mieście, w którym studiowaliśmy, spoza top 5, ale prawie rok rozsyłania CV,
kizalfon +61
Jestem wyczerpany. Jeszcze tydzień takiej pogody a powieszę się w kiblu.
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
Nie nie schudnę bo mam wagę idealną.
Mury są tak nagrzane że nawet mi nie wpada powietrze z dworu do pokoju nocą.
No
-Z jednej strony mamy Polaka który potrafi inteligentnie składać wypowiedzi, potrafi wyjść z krępujących tematów, jeśli nie patrzymy pod względem patologicznym to naprawdę ciężko go ośmieszyć i który jako mistrz może ładnie reprezentować organizację. Wprost może mówić że nigdy się nie poddał pomimo hejtu gdzie próbowali zniszczyć jego osobę atakując jego mame. Chłopaka spokojnie może iść do jakiegokolwiek programu w TV i fajnie zaprezentować organizację
-Z drugiej strony mamy Wiewióra którego skompromitować potrafi dziecko. Notorycznie krążą jego filmy na Internecie na których jest pod wpływem narkotyków, kompromituję się w telewizji (W razie jakiejś nagonki to TVP może pokazać jego materiały z mądrymi wypowiedziami jak np gdy jest na strajku i cytuje "Strajkuję bo nie chce żeby psy zabijały ludzi" xD. Chłop który kompromituję się mówiąc o sterydach i tak naprawdę dla Fame to porażka marketingowa gdyby wygrał.
Jeśli nawet Wiewiór wygra to jestem świecie przekonany że to będzie najkrótszy mistrz w tej organizacji, na następnej gali dadzą mu jakiegoś Pająka albo Gamou a gdy nie będzie chciał bronić to wyrzucą go jak Masti xD.
Nieironicznie pytam.. Ktoś serio wyobraża sobie żeby Wiewiór był mistrzem Fame? Pamiętajcie że to prywatny biznes prywatnych ludzi..
#famemma #youtube
Komentarz usunięty przez autora
-Hurr...durr.. jest alkoholikiem xD. No zajebiście skompromitujesz faceta posądzając go o alkoholizm w kraju gdzie swego czasu 1/3 była Alkoholikami a Prezydent przyjeżdżał n------y na spotkanie z Putinem i po pijaku wchodził do jego bagażnika.
Na alkoholizm jest społeczne przyzwolenie i serio w taki sposób nikogo go nie skompromitujesz. A jak chodzi o inne n-------i to Kasjusz stanowczo
-No ustawili galę na której była walka Polaka z Kasjuszem, gdy sprawa była głośniejsza to po prostu zmienili wynik walki a ludzie którzy wcześniej mieli dobrze ustawiony kupon to i tak nie otrzymali tego hajsu. I co im się stało? W sumie nic xD.
Pamiętaj też że problem z Wiewiórem jest taki że chłop ma świadomość że poza Fame nie istnieje i jeśli dostanie propozycje:
A)Dostajesz lepszy hajs ale się podkładasz a potem
Komentarz usunięty przez moderatora