Aktywne Wpisy
b_oski +7
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +321
A czym misiu jeździsz?
@ChamAleZaToLeniwy: to chyba mało popularne :) dobre? niech służy
fajny kolor alfy - woskowałbym
Moge jeszcze wypytac o alfe? :p Bo jak ja skonfigurowalem to wyszło mi 290k zl brutto, na jaki rabat mozna liczyc? Brales z konfiguratora czy z placu?
Masz leasing 102% ze strony alfy czy jakas inna opcja?
Dziwne, wydaje mi się, że priv odblokowany...
F
Alfa daje spore rabaty. Warto zajrzeć na Stock.alfaromeo.pl i zobaczyć co jest z już wyprodukowanych aut. Ja na swoją dostałem ok 50k rabatu.
Bo bede myslal po obecnym leasingu mysle nad trzema autkami - lexus nx, merc e220 4matic kombi i wlasnie stelvio. Stelvio najtansze, szkoda, ze nie ma matrycowych ledow i wentylowanych foteli... i najwiecej bedzie paliło, no ale roznica w cenie jest taka na korzysc alfy, ze i tak bardziej alfa bedzie sie opłacała, tylko pytanie czy to przejedzie te np 500-600 km po autostradzi
Samo Ti z pakietem. Nie chciałem kubełkowych foteli z Veloce.
Genialne opony. Jedne z lepszych jakie miałem ever.