Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@ChamAleZaToLeniwy: to auto to dzieło sztuki. Chciałbym kupić ale nowe praktycznie w najniższej eersji to chyba ze 180k. Coś bliżej 150 bym szukał. Nie chce u----i bo pierwsza generacja ma swoje mankamenty.
  • Odpowiedz
@ChamAleZaToLeniwy piekne auto, czasami choruje na ten model - masz w nim aktywny tempomat i lane assist?
Jesli tak to czy ten aktywny tempomat dziala plynnie? W mojej kii dziala to tak dobrze, ze pasazerowie nie wiedzą nawet, ze nie dotykam na trasie prawie w ogole pedalow.
A tak poza tym to jest z silnikiem 2.0 280 kucy? W mocnej konfigutacji po ile to chodzi teraz? 250k zl? Bo te 2,5k
  • Odpowiedz
To może powiedz ile twoim zdaniem trzeba zarabiać, żeby bez bezmyślnego nadwyrężania domowego budżetu jeździć takim Stelvio lub równie ładną i dobrze wyposażoną Giulią. Nie będę ukrywał, że choruję "trochę" na to auto i zastanawiam się czy kiedykolwiek będzie mnie na coś takiego stać.

@kuuuba777: Ja na Giulię zdecydowałem się zarabiając 10k+ ale mam dosyć niskie koszty życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@stannis

@ChamAleZaToLeniwy piekne auto, czasami choruje na ten model - masz w nim aktywny tempomat i lane assist?

Jesli tak to czy ten aktywny tempomat dziala plynnie? W mojej kii dziala to tak dobrze, ze pasazerowie nie wiedzą nawet, ze nie dotykam na trasie prawie w ogole pedalow.

Tak, działa
  • Odpowiedz