Aktywne Wpisy
b_oski +7
Dawniej myślałem, iż 150 KM to wystarczająca moc. 200 KM to już bardzo dużo. A jak znajomy kupił sobie 400-konny samochód, to myślałem, że ja bym się nim r------ł o pierwszą latarnię.
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
Dziś wsiadając do 150-konnego samochodu mam wrażenie, że chyba nie ma kompresji, bo to nie jedzie. Jaka jest optymalna moc na daily, ale tak, żeby nie brakło po roku jeżdżenia?
#samochody #motoryzacja #pytaniedoeksperta
pq18 +321
O k---a masz rację! Jak mogłem to przeoczyć, przecież w c--j mi się nie podobają! Już zamawiam nowe!
Dopóki tego nie zrobiłem to mnie wkurzała każda rysa i polerka wchodziła xD
Komentarz usunięty przez autora
Jesli tak to czy ten aktywny tempomat dziala plynnie? W mojej kii dziala to tak dobrze, ze pasazerowie nie wiedzą nawet, ze nie dotykam na trasie prawie w ogole pedalow.
A tak poza tym to jest z silnikiem 2.0 280 kucy? W mocnej konfigutacji po ile to chodzi teraz? 250k zl? Bo te 2,5k
@kuuuba777: Ja na Giulię zdecydowałem się zarabiając 10k+ ale mam dosyć niskie koszty życia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jesli tak to czy ten aktywny tempomat dziala plynnie? W mojej kii dziala to tak dobrze, ze pasazerowie nie wiedzą nawet, ze nie dotykam na trasie prawie w ogole pedalow.
Tak, działa