Ech, sobota a chłop musi na odcinie do Polski lecieć, zamiast się delektować weekendem juz od wczoraj, trzymajcie się w tym transporcie, bajo #zycietruckera
@domelradom ok. 21-22/100, z tym że to kurierka więc lekko i jazda praktycznie samymi autostradami, tyle że bez większego Ecodrivingu, cały czas praktycznie na odcięciu 90 i przy wyprzedzaniu czy za bramkami autostradowymi but w podłodze. ;)
@20VT też latałem do hannoveru swego czasu, fajne wspomnienia. Jedyne co mnie w-------o że praktycznie zawsze był chociaż jeden wypadek na autostradzie :-\ 50% czasu się na przypale latalo
@pavulon78 tak, jak tylko skręcasz mocniej przy jeździe do przodu lub cofaniu. Mniej więcej od 00:50 jest to na tym filmiku pokazane: https://youtu.be/8IxOb9LPPxk
@FanaticoRosso1910 nie, 3 tygodnie w trasie, 1 tydzień w domu, tak zwykle jeżdżą kierowcy w pojedynczych obsadach, którzy robią przerzuty po Europie. Popularny jest też systemu 2/1, trochę bardziej ludzki już bym powiedział. Ja jeżdżę w 2-3 dniowych kółkach przeważnie, typu jadę w powiedziałek wieczorem, wrócę w środę po południu, w czwartek nad ranem wyjadę, wrócę w piątek wieczorem, no ale tak nie zarobię tych 8 tysięcy przykładowo tylko 6 z
@bazylo haha, nie RP-Trans, chociaż oni widzę mają same nowe Actrosy i latają w podwójnych obsadach pod Fedexem i DPD, wydaje się całkiem spoko firma, ale nigdy z nikim stamtąd nie rozmawiałem.
@20VT ociechuj, przeszło mi przez myśl, że to mogą być tygodnie. Który system aktualnie najbardziej oblegany? Bo z jednej strony, twój najbardziej ludzki, z drugiej kasa.
#nostalgia #lata90 #lata80 #telefony #zabytki Co ja odkopałem w czeluściach piwnicy. Moje pierwsze telefony za nastolatka...Zaraz podłącze i sprawdzę czy któryś gada.
#zycietruckera
Jak spalanie po dłuższym czasie? Strzelam, że masz w totalu nie więcej jak 23l/100km :)
Jak to wygląda tak w praktyce u ciebie?
Komentarz usunięty przez autora