Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@domelradom ok. 21-22/100, z tym że to kurierka więc lekko i jazda praktycznie samymi autostradami, tyle że bez większego Ecodrivingu, cały czas praktycznie na odcięciu 90 i przy wyprzedzaniu czy za bramkami autostradowymi but w podłodze. ;)
  • Odpowiedz
@20VT też latałem do hannoveru swego czasu, fajne wspomnienia. Jedyne co mnie w-------o że praktycznie zawsze był chociaż jeden wypadek na autostradzie :-\ 50% czasu się na przypale latalo
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@D1STR0Y no natężenie ruchu na tej autostradzie jest ogromne, do tego sporo robót drogowych w sezonie, więc korków i wypadków jest niestety multum...
  • Odpowiedz
via Android
  • 4
@FanaticoRosso1910 nie, 3 tygodnie w trasie, 1 tydzień w domu, tak zwykle jeżdżą kierowcy w pojedynczych obsadach, którzy robią przerzuty po Europie. Popularny jest też systemu 2/1, trochę bardziej ludzki już bym powiedział. Ja jeżdżę w 2-3 dniowych kółkach przeważnie, typu jadę w powiedziałek wieczorem, wrócę w środę po południu, w czwartek nad ranem wyjadę, wrócę w piątek wieczorem, no ale tak nie zarobię tych 8 tysięcy przykładowo tylko 6 z
  • Odpowiedz
via Android
  • 2
@bazylo haha, nie RP-Trans, chociaż oni widzę mają same nowe Actrosy i latają w podwójnych obsadach pod Fedexem i DPD, wydaje się całkiem spoko firma, ale nigdy z nikim stamtąd nie rozmawiałem.
  • Odpowiedz