Aktywne Wpisy
m4jkel +97
Czemu jak Włoch albo Francuz wypija codziennie po 2 lampki wina to jest spoko i to element jego kultury, a jak Polak napije się piwa to już ble i alkoholizm?
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
#przemyslenia #przemysleniazdupy #heheszki #pytanie
kropla_bez_kitu_benc +430
Rzuciłem okiem na życiorys Ursuli von der Leyen - studia medyczne, studia ekonomiczne na London School of Economics, jej mąż wykładał na Standford itd. A po drugiej stronie waląca populizmy, manipulująca i #!$%@?ąca palcem osiedlowa patusiara Ewka xDD I jeszcze idiotom z konfederacji się to podoba, trzymajcie mnie XD
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
#konfederacja #bekazkonfederacji #bekazprawakow #polska #ue #neuropa #4konserwy #polityka
- To mój pierwszy dzień w tej pracy.
- Hehehehe, to przyjedź w drugi!
Kierowcy, magazynierzy, ludzie z biura - wszyscy ze mnie się nabijają, bo czegoś nie wiem czy nie umiem i mam czelność zadawać pytania. I to wszystko w jednej z największych firm w Polsce.
Jazda to osobny temat. Lubię jeździć, ale inni truckerzy to są jakieś kamikadze. Miałem nieprzyjemność jechać S5 w budowie (Grudziądz - Bydgoszcz) i to jest koszmar. Wąziutko, ciemno, pada, a ci debile nie zwalniają, nie zjadą ani na centymetr tylko cisną na chama, co kilka razy kończyło się moim gwałtownym hamowaniem. Spotykamy się na zakręcie i oni na pełnej petardzie, zawsze to ja stawałem, by przepuścić, dosłownie JEDEN RAZ to ja zostałem przepuszczony. Nawet mnie tam wyprzedzali xD Przeraża mnie taka jazda.
Dodatkowo auto rozpieprzone, zaniedbane, dupi tam jak w melinie. Wiadomo, że nowemu dają najgorsze, ale litości. Co chwila jakieś błędy, alarmy, żeby jechać prosto to kierownicę trzeba trzymać pod kątem 20°. No i nie mam nawet komu zgłosić usterek, chyba sam sobie będę naprawiał.
#zalesie #pracbaza #zycietruckera
Poczta jest o tyle specyficzna, że jak robisz przez podwykonwace, to zarabiasz więcej. Bezpośrednio pod poczta to są groszowe sprawy, bez znaczenia czy to Rzeszów, Kraków czy Warszawa.