Wpis z mikrobloga

Apel do wszystkich Mirków i Mirabelek również i w tym roku.
Jeśli nie musimy nie produkujmy dodatkowych śmieci - wykorzystajmy kartony z paczek i jeśli nie musimy nie używajmy zbędnego papieru dekoracyjnego który przecież i tak potarga się i wyrzuci do śmieci.
Miłego dnia kochani ()
#wykopaka
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@ParanoidBumblebee: Słuszny apel. Chociaż nie wiem czy w wykopace każdy ma takie podejście. Już sobie wyobrażam spiny o kartony, które były po raz któryś użyte. Czy nieestetyczne opakowanie bo to mam wrażenie jeden z głównych punktów tej zabawy.
  • Odpowiedz
@magnes125: Dlatego myśle, że dobrym pomysłem będzie dodanie informacji, że nie będzie przeszkadzało takie pakowanie. Będę dodawał jeszcze post pare razy jak w tamtym roku żeby przypominać i w sumie masz racje warto dodać, żeby ludzie zaznaczali, że chcieliby coś takiego (ʘʘ)
  • Odpowiedz
Dlatego myśle, że dobrym pomysłem będzie dodanie informacji, że nie będzie przeszkadzało takie pakowanie.

@ParanoidBumblebee: O tak! Dodam w opisie o ile nie zapomnę. Lubię ładne opakowania, ale mniej śmieci cieszy mnie jeszcze bardziej :D
  • Odpowiedz
Już sobie wyobrażam spiny o kartony, które były po raz któryś użyte.

@magnes125: co roku paczki są wysyłane w kartonach niemal po wszystkim i nikt się nie spina ;) Sam, czy to w pace czy wcześniej w Wykopoczcie, zawsze wysyłam paczki w jakichś starych pudłach i nikt się o to jeszcze nie obraził ;)
  • Odpowiedz