Aktywne Wpisy
wersalski_kasztaniQ +155
Ale się biznesy zwijają z Polski. Ciekawe czym jest to spowodowane, nie wiem choć się domyślam( ͡º ͜ʖ͡º). Komu oni wcisną te kredyty jak nie będzie pracy? #gospodarka #pracbaza #nieruchomosci
Niech mi ktoś wyjaśni, tylko zupełnie poważnie, bez wyzywania od onuc: po co w ogóle Ukraina jeszcze walczy? Za co chłopaki takie jak my gniją w okopach i giną codziennie rozrywani pociskami artyleryjskimi? Jaki to ma w ogóle jeszcze sens, opóźnienie o kilka miesięcy nadejścia życia w ruskim mirze?
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
- wsparcia z zachodu nie ma, tak jak nie ma jakiejkolwiek perspektywy żeby coś się w tej kwestii poważnego zmieniło,
- brak szansy
Czy to tylko ja czy wybór nowych telefonów to jedeno wielkie g?
Albo #samsung albo #xiaomi , przegryzane przez #oppo i #realme .
Najchętniej kupiłbym Mate 20 Pro / P30 Pro ale co mnie powstrzymuje to praktycznie brak dostępności nowych sprzętów (a jak już są to w chorych cenach, jak za praktycznie 3 letnie sprzęty).
Mirki i Mirabelki, możecie coś doradzić?
Co musi być?
- Amoled
- Dual SIM
- dobrze by było 256GB pamięci
- aparat dobrej jakości.
Cena? Osobiście wolałbym standardowo "im taniej tym lepiej" i nie iść w kierunku cen S21 Ultra i temu podobnych.
A i ekran najlepiej płaski!
Myślałem nad Realme GT Master, Poco F3, Oppo Reno 4/5/6 no i nie wiem co lepiej wybrać? Samsunga wolę unikać.
Pomóżcie!
#smartfon #telefony
Chyba naprawdę skończę z A52s (S21 to jednak mimo że mnie stać nawet na Ultra to nie widzę.sensu wydawać takiej kwoty na telefon, tak sknera jestem ;) )
Jedyne co mnie odrzuca od Samsunga to ilość syfu jaki pakują w soft i brak wersji z 256GB.
Ogólnie Samsunga naprawdę wolałbym uniknąć i niech dla Trumpa i jego bana na Huawei wszystko bokiem wyjdzie.
Naprawdę ban dla Huawei mnie dobił konkretnie.
Komentarz usunięty przez autora
No i niestety, jak już wspomniałem dostać nowy jest to już niemożliwe, a używany kupować to średnio mi się podoba i płacić około 2k.
Niestety żałuję ale Huawei już tego nie ogarnie a oddawać do jakiegoś pseudo serwisu to mi się nie chce.
No i Apple to moja bajka.
Do tego na gwarancji do Września 2022 (plus akurat teraz Huawei ma promocje + 6 ekstra miesięcy, to mam w sumie gwarancję do marca 2023)
Teraz tylko muszę jakieś szkło lub dobra folie na ekran i jazda :)