@enslavedeagle: jak źle, jak dobrze. Styl jest używany, tylko media są ignorowane. Kiedyś tak to działało. Co więcej, w linku koleisiowi działa. A mi nie.
@pyroxar: może źle importujesz. Zrób d--a.js // d--a.module.css. W pliku css zrób klasę, może być .dupsko { background: var(--obsrane); <-- wcześniej zadeklaruj zmienną obsrane wyżej, lub po prostu użyj #number. Do d--a.js importujesz import classes from './d--a.module.css'
@enslavedeagle: @NiewzruszonaMasa: magia internetu, już działa. Tylko media quieres wywaliłem poza klasę, do pliku, do dopiero potem do niego wkładam teraz klasę.
Jak myślicie, skąd się u Sebka wzięło powtarzanie zwrotów "jak najbardziej" czy "po prostu" co 5 sekund? Podpatrzył to u jakiegoś ciepłego mentora czy ubogi zasób słownictwa? A może coś innego. Pozdrawiam was bambusy #sebcel
No bo po prostu mi to nie działa na domyślnej konfiguracji. Nawet ten przykład mi nie działa.
https://stackoverflow.com/questions/68066675/how-to-apply-media-query-in-gatsby-site
Użyje jakiejś biblioteki do CSS in JS zamiast tego. Mam już na oku aphrodite, ale możecie polecić mi swoje ulubione.
#programowanie
#react
#gatsby
#webdev
Magia internetu po prostu.
Jeśli znasz jakieś fajne css in ja to poproszę.
@pyroxar: czyli coś robisz źle - tyle w temacie. Wrzuć kod (github albo coś), to będzie łatwiej znaleźć przyczynę
Do d--a.js importujesz import classes from './d--a.module.css'
źródło: comment_1635937131wKdi2jduHIIyDlD3LyfwMt.jpg
Pobierz