Aktywne Wpisy

Deemoon +69
#mecz Odpuściłem sobie oglądanie tego spotkania bo stwierdziłem c--j mnie obchodzi 3 miejsce na mundialu a tu się okazuje, że chyba ominąłem mecz roku...
źródło: obraz_2026-07-19_010253624
Pobierz
michalxd21 +62
XD i k---a taki kiep będzie się tytułował dziennikarzem.
Mecz był ponadprzeciętny, wybitny i ciekawy. Ale na pewno nie najlepszy. Nie było tu wielkich historii, przełamań czy walki o punkty. Wyglądał tak jak wyglądał bo jedna z ekip wyszła do niego na wyjebce, a po połówce wjechała motywacja że przypał. Wystarczy spojrzeć na reakcje piłkarzy po meczu by wiedzieć że ciężko to tytułować najlepszym meczem w historii.
Finał mundialu z Kataru co
Mecz był ponadprzeciętny, wybitny i ciekawy. Ale na pewno nie najlepszy. Nie było tu wielkich historii, przełamań czy walki o punkty. Wyglądał tak jak wyglądał bo jedna z ekip wyszła do niego na wyjebce, a po połówce wjechała motywacja że przypał. Wystarczy spojrzeć na reakcje piłkarzy po meczu by wiedzieć że ciężko to tytułować najlepszym meczem w historii.
Finał mundialu z Kataru co
źródło: image
Pobierz

źródło: comment_1635797404yIDgptoCNvsxpbazQzH2gy.jpg
Pobierzhttps://40ton.net/iveco-daily-wazylo-123-tony-bedac-zarejestrowanym-35-tony-rumunski-bus-wiozl-polski-zywnosc/
źródło: comment_1635798844hobqmP6qhYBBp7yoUc9uJ5.jpg
PobierzŻeby było śmiesznej, mc 8t też nie robi im różnicy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Busy do 3.5t to biurokratyczna fikcja na której w jakiejś części opiera się wymiana handlowa w UE ale jakoś nikt się nie kwapi żeby podnieść dmc na kategorie
Nie pochwalam łamania prawa czymś takim, ale z drugiej strony rozumiem zamysł,
żeby być uczciwym trzeba mieć kierowcę z kategorią c, który musi mieć kurs na przewóz rzeczy.
Kierowca z kat b raczej mniej się ceni ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1635834682zGhb0LCB3iMjnBPJwydBe0.jpg
Pobierz@krabczy: nie do końca, chodniki / miejsca postojowe (niektóre) są robione pod konkretne obciążenie
@sodomek: nadal super, bo nie można niskimi cenami usprawiedliwiać patologicznego traktowania pracowników czy bezpieczeństwa drogowego.