Aktywne Wpisy
Krs90 +74
#nieruchomosci #mieszkaniedeweloperskie
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
Polak, maj son.
Pamiętaj, tylko mieszkania w powiatowych za 10 000 zł za m2, albo w wojewódzkich od 15 000 zł za m2, tanio promocja zaraz nie będzie, ludzie już jadą i wykupują w pakietach po 10.
[HIT] Wybierz mądrze.
qeti +9
#szuria #bekazszurow #ciekawostki
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Zadajecie sobie takie ważne pytania?
1. Co robi egipska piramida na banknocie dolarowym?
2.
Hej,
Jestem ciekaw, ile mogę sobie życzyć za Skodę rapid, 2018 rok spaceback, 1.6 tdi 115 km przebieg 89.000km…
Wyposażenie bardzo wysokie (chyba style):
- Szklany dach
- podrzegane siedzenia
- klima automatyczna
- radio ze smartlink (google maps)
- czujniki tył
- felgi 16 vigo + zimówki 15
- tempomat
- kierownica multi
- dodatkowe głośniki
- przyciemniane szyby
Auto miało jedna kolizje, uderzyłem w inne auto przy prędkości ok 10km/h, przy przbeiegu 20k, wszystko było wymienione w aso z ac (nic nie było malowane), poduszki nie strzeliły. (Wymieniona maska, zderzak, lampy i skraplacz)
Sam wymieniłem rozrząd i pompę wody przy 70k oraz amortyzatory z przodu.
Przy dzisiejszych cenach, 45k będzie rozsądne? Aso oferuje mi 40k i biorą od ręki
Co do jazdy to super, mega praktyczne auto, tanie w eksplotacji, zrobiłem 100.000km nim i prócz tego ze musiałem rozrząd wymienić to złego słowa nie mogę powiedzieć. Polecam każdemu. Liftback odrobine bardziej pojemny, za to spaceback wyglada lepiej i ma bardziej praktyczny kufer.
szkoda ze nie ma tempomatu adaptacyjnego samochod z 2017 ale szkoda to dal mnie wazne, tempomat bez tego toche lipa bo luzujesz nogi ale w razie w musisz znalezc hamulec szybko, jak masz noge na gazie to latwiej.
ale co niby ta wersja wnosi bo nie rozumiem, niby co ona ma no k---a samochod, tempomat i tyle mi wystarczy, jak sprawdzic wyposazenie