Aktywne Wpisy
cuks +5
Jakiś czas temu umówiłam się na pierwszą randkę z tindera z facetem, którym byłam oczarowana, zauroczona wręcz, byłam tak zestresowana na spotkaniu, że zabrakło mi śliny w gardle, po jakichś 20 minutach typ złapał mnie za rękę jakbyśmy byli małżeństwem z dziesięcioletnim stażem, później z uśmiechem chwycił mnie za nogę i zażartował żebym się rozluźniła, zamurowało mnie, wyszłam z baru w którym się umówiliśmy z pretekstem, że źle się czuję, płakałam całą
Pink_Floyd +3
#alkohol #alkoholizm #zdrowie #kiciochpyta
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
Może głupie pytanie, ale jaki sens ma nocny zakaz sprzedaży alkoholu np. po 22?
Kto ma się #!$%@?ć do 22 już się #!$%@?, jeżeli zrobi to porządnie to trzyma go dobre kilka godzin, więc nocne hałasy, oszczane bramy kamienic i inne tego typu "atrakcje" i tak i tak będą.
Nie ma chyba ludzi, którzy o 22:15 wpadają na pomysł "idźmy,
TAM-TA-RAM-TAM!
Kultowe miejsce w Poznaniu - Bowling na Piątkowskiej 200 jest znów otwarte!
Nazywamy się teraz Champions Bowling By NIKU, jak by ktoś pytał.
Znów macie miejsce gdzie możecie:
- lecieć w kulki,
- kręcić rogala,
- wychodzić z przegrywu,
- udowadniać różowym paskom swoje chadostwo,
- udowadniać niebieskim paskom, że Wasze bycie Julką albo alternatywką, albo prokuratorboners czy cokolwiekinnegoboners to najlepsze co go mogło spotkać na łowach,
- Wasze #korposwiat powinno Wam organizować minimum co miesiąc spotkanie integracyjne, szkolenia poza biurem i warsztaty z inteligencji socialnej,
Mamy tam też fajne jedzenie i trunki w TEX MEX. Jakby co. Żeby było łatwiej.
W planach mamy tradycyjne wykopowe
Będziemy się też angażowali w każdą wykopową aferę - afery to nasza codzienność w pracy.
Oczywiście będziemy, ale do czasu, bo wiadomo - lockdowny, 7 fale, naloty smutnych panów pilnujących wejść do biznesów to codzienność w tej branży. Ale co tam! w razie czego założymy jakąś zrzutkę.
Możecie nas obserwować i minusować do woli. Na plusy, na razie nie zasługujemy. Jak zaplusujecie, to też traktujemy to jak minus. Skromność to nasze drugie imię. Na dzisiaj tyle, bo z telefonu piszemy i sami wiecie...
(prowadzący to konto jest typowym bordo, brał aktywny udział w każdej wykopowej aferze od #solgaz po #aferazbozowa , znawca każdego tematu, piwniczak i przegryw z potencjałem na chada, ale geny nie te)
#poznan #bowling #kregle #impreza #rozdajo #dziendobry #przegryw #chad #zielonka #jedzenie #prezeskazal #championsbowlingbyniku #promocje
Komentarz usunięty przez autora
@ChampionsBowlingbyNiku: w jakieś foty zainwestujcie bo ciężko cokolwiek znaleźć
@ChampionsBowlingbyNiku: hehe dobrze jest, czekam na jakieś rozdajo zeby znowu nic nie wygrac xD