Aktywne Wpisy
Lewusx +55
mickpl +297
"Kredyt na start może zostać uchwalony po wyborach prezydenckich" - XD
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Powodzonka. Branża może czekać, ale z pewnością nie tyle. Styczeń albo r--ź, takie jest moje zapatrywanie w tym temacie.
#nieruchomosci
Też neuropa sprowokowana przez gablotę:
#polityka #4konserwy #konfederacja #bekazlewactwa
@Tymajster: bardziej śmieszy logika lewusów w tym przypadku a raczej jej kompletny brak. Ale czego się innego można spodziewać po amebach?
@Tymajster: śmieszą mnie ludzie, którzy uważają że zmiana prawa na pasujące lewicującym środowiskom cokolwiek by zmieniło jeśli chodzi o takie przypadki jak z tym plakatem.
@Tymajster: oj sorry już odpowiadam. Tak, logika lewusów jest dla mnie zdecydowanie śmieszniejsza
Co jadłem na obiad wczoraj?
Wiesz czemu pokazujesz kompletny brak logicznego myślenia? Uważasz że lewaki demolują ale robią to w "słusznej sprawie". G*wno prawda. Oni to robią w slusznej sprawie za każdym razem, nie ważne o co i po co
@Tymajster: poczytaj do 16:00 może coś zrozumiesz.
Nie.
Ale idąc za twoją logiką, to powinniście usprawiedliwiać spalenie okna, bo tam był kontrowersyjny symbol zamordyzmu i odbierania praw mężczyzn xD xD xD xD
PS xD xD xD
@Volki: Słaba manipulacja. Narodowcy podpalili mieszkanie obok.