Wpis z mikrobloga

konto usunięte via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@vin42: nadal lepiej że obraża poparcie dla zamordystucznego prawa niż losowa kostka brukowa. Skoro to XDDD to logika narodowców to XDDDDDD

@Tymajster: bardziej śmieszy logika lewusów w tym przypadku a raczej jej kompletny brak. Ale czego się innego można spodziewać po amebach?
  • Odpowiedz
@Volki: tak, bo to dziecko w lonie matki to poparcie zamordystycznego prawa w Polsce. Równie dobrze moznaby spytac, czy hinduski symbol szczęścia jest kontrowersyjny. W konczy to tylko taki dziwny krzyżyk.
  • Odpowiedz
  • 0
@vin42: Logika ludzi, których prowokuje kostka brukowa nie jest według Ciebie śmieszniejsza?

@Tymajster: śmieszą mnie ludzie, którzy uważają że zmiana prawa na pasujące lewicującym środowiskom cokolwiek by zmieniło jeśli chodzi o takie przypadki jak z tym plakatem.
  • Odpowiedz
@Alex_mski: ty tez jestes nierozgarnięty bo przecież kostka nikogo nawet narodowców nie prowokuje a jest używana do atakowania kogos kto ich prowokuje. Jesli mamy sie juz tak czepiać szczegółów.
  • Odpowiedz
  • 0
@Tymajster: tak tak, bankowo, pisałem o tym dziesiątki razy tutaj na kogo głosowałem do tej pory w wyborach ale wykupek wie lepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Co jadłem na obiad wczoraj?

Wiesz czemu pokazujesz kompletny brak logicznego myślenia? Uważasz że lewaki demolują ale robią to w "słusznej sprawie". G*wno prawda. Oni to robią w slusznej sprawie za każdym razem, nie ważne o co i po co
  • Odpowiedz
  • 0
@Moisze

Jakby zabronić piec chleba i zwolennicy tego zakazu oplakatowali chlebem cały kraj to nie byłoby to kontrowersyjne?

Nie.
Ale idąc za twoją logiką, to powinniście usprawiedliwiać spalenie okna, bo tam był kontrowersyjny symbol zamordyzmu i odbierania praw mężczyzn xD xD xD xD
  • Odpowiedz