Wpis z mikrobloga

Cześć, coraz częściej myślę o wejściu na cykl propionatem testosteronu. Chciałbym by trwał on od 6-8 tygodni, z dawkowaniem po 50 mg co dwa dni i chcę by to był mój jedyny cykl w życiu. W związku z powyższym czy jest sens wchodzenia na taki cykl, na jakie realne efekty można liczyć, i czy po cyklu efekty zdobyte na testosteronie utrzymają się jeśli będę tak samo ćwiczyć i zapewniał zapotrzebowanie kaloryczne, czy może spadną do efektu sprzed naturalności?
#silownia
#mikrokoksy
#sterydy
  • 24
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
prawie kazdy mysli ze ta mini dawka nim pozamiata. A taka poczujesz moze na poziomie libido, nic nie urosnie

@bst: W badaniu Bhasina z 2001 grupa o podobnych parametrach fizycznych przyjmująca 125 mg enana tygodniowo przez 20 tygodni bez ćwiczeń siłowych i bez średnich lub intensywnych ćwiczeń wytrzymałościowych przybrała średnio 3,4 kg beztłuszczowej masy ciała, a grupa przyjmująca 300 mg 5,2 kg. Zatem przy 8 tygodniach na 175 mg/tydzień i z
heheszkant - >prawie kazdy mysli ze ta mini dawka nim pozamiata. A taka poczujesz moz...

źródło: comment_1635551832Livk9rroSKd4q9E6tqbwCM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@bst: Według badaczy ćwiczyli, FFMI policzone ze średnich wzrostu i FFM dla grupy 125 mg przed badaniem wynosi 20,83, czyli by się zgadzało z tym, że przeciętny uczestnik to był późny początkujący/wczesny średniozaawansowany. Są jeszcze dane na temat 1RM w leg pressie, ale były wykonywane na jakiejś nietypowej pneumatycznej maszynie, więc trudno się do tego odnieść - średnia w grupie 125 mg wyniosła 419,2 kg.
  • Odpowiedz
  • 6
@heheszkant ale co Ty mi probujesz udowodnic, na towarze jestem od bardzo dawna, czasami mam wszystko dopiete, czasami cwicze a zle jem, czasami nie cwicze a wbijam. Mam przecwiczone na sobie i innych wszystkie opcje i wiem ze mozna wbijac i 2g i zupelnie nie robic progresu a można i 350 i progresowac. Gdyby bylo jak w badaniu wazyl bym juz ze 150kg.
Te badania potraktuj jako ciekawostke nie majaca duzego
  • Odpowiedz