Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Cześć, piszę do was mirki i mirabelki o radę, w styczniu poznałem dziewczynę, rozmawia nam się świetnie, i super się przy niej czuje, uganiałem się za nią przez ładne kilka miesięcy (raz w maju próbowałem ją pocałować co skończyło się rozmową że nie jest gotowa na związek ze mą ale nadal się spotykaliśmy), przez cały ten okres gdzie nie byliśmy w związku na samą myśl że możemy kiedyś być razem serce zaczynało bić szybciej, a gdy dochodziły do mnie myśli że możemy nigdy nie być razem byłem zły na cały świat. Jednak mimo wszystko nie dawałem po sobie poznać bo wiedziałem że to nie przybliży jej do mnie a jedynie zbuduje jakąś niepotrzebną presję. Te kilka godzin w tygodniu gdzie spotykaliśmy się były najlepszymi chwilami w moim życiu. Jakiś czas temu pocałowałem ją i od tego momentu jesteśmy parą, oboje byliśmy pewni swoich uczuć, gdy powiedzieliśmy sobie co do siebie czujemy byłem najszczęśliwszym człowiekiem na świecie ale, no właśnie jest ale, jakoś to wszystko ostatnio przygasło z mojej strony, nie wiem czy się wyeksploatowałem przez te miesiące czy co ale to nie jest to samo uczucie które było kiedyś (i była to kwestia 3-4 dni gdzie zaczęliśmy być parą), wiem że są tutaj też ludzie którzy wiedzą jak działają sprawy między ludzkie lepiej ode mnie i powiedzą czy to normalne.

#zwiazki #relacje #niebieskipasek #psychologia #milosc

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #617a544c0c44dc000ab18035
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Wesprzyj projekt
  • 4
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@AnonimoweMirkoWyznania u mnie normalne, jak musze zdobyć to sie staram mam zapał itp, a jak juz zdobęde to tracę zainteresowanie bo juz mnie tak nie kręci bo już ja mam. To cos jak z babą w ubraniu i nago. Jak jest w ubraniu to działa wyobraznia, a jak nago no to masz podane na tacy.
  • Odpowiedz