Wpis z mikrobloga

@M_xxx:

Moim zdaniem to zabieg typu dobry glina i zły glina.
Nie wierzę w dobre intencje Wieczorkiewicz.To po prostu teatrzyk.A jeśli naprawdę coś zrozumiała to zostanie zniszczona przez swoje siostry.
Nihil novi od feministek na temat inceli.
  • Odpowiedz
Tak. Po wczorajszym obejrzeniu pierwszej godziny, czas na drugą część. Póki co dowiedzieliśmy się że incele to sekciarze, mają problemy psychiczne, są antykobiecy, i ich poglądy są niewłaściwie.
Jak to leciało Patrycja i Herzyk, wy nie będziecie obrażać inceli, jesteście życzliwe, a w ogóle jesteście dziennikarkami i powstrzymacie się od własnych opinii?
lol

Zaczynam oglądać drugą godzinę. Patrycja mówi teraz co mówią incele i zaczyna od tego że będzie, i tutaj dosłowny
  • Odpowiedz
Ten cały Artur Król ma wyraźną fiksację na punkcie inceli o których nienawistnie wypowiadał się wielokrotnie. O ile ciężko mieć pretensje do julek, że są przepełnionymi jadem do mężczyzn julkami, o tyle koleś który pracuje w zawodzie który sam opisuje jako "psycholog, coach i trener, specjalizujący się w pracy z nieśmiałością i pewnością siebie" powinien chyba wykazywać się nieco większym zrozumiem i zawodowym profesjonalizmem do swoich potencjalnych pacjentów?

A najlepsze jak normictwo
AntyBohater - Ten cały Artur Król ma wyraźną fiksację na punkcie inceli o których nie...

źródło: comment_1635345330I93f3ZUpoPRUcPh386gjAM.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@AntyBohater: Trzeby temu debilowi wysłać screena gdzie Patrycja marzy o okaleczaniu inceli.

Nie bez powodu te trzy feminy wybrały akurat jego, skończonego białorycerzyka.

To jest metoda manipulacji. Gdy ludzie są ciekawi co ma do powiedzenia druga przeciwna strona, to trzeba im to samemu opowiedzieć co ta przeciwna strona ma do powiedzenia, i zrobić to w odpowiednio niekorzystny dla tamtej strony sposób. Tak żeby zaspokoić ciekawość i żeby już nikt nie chciał
  • Odpowiedz
@AntyBohater:

Co za nędzna koniunkturalna kreatura.Sam zacząłem studiować psychologię ale właśnie przez takich psychologow jak ten pan mam zamiar zrezygnować z kierunku.
Może niech napisze o kobietach na Tiktoku które życzą facetom śmierci.
I te porównanie inceli do ISIS... No #!$%@? klasyka.
Wzięły sobie jakiegoś gnoja z tytułem psychologia i zaczęły nim szczuć inceli XD.
  • Odpowiedz
@JediKnight: Przecież na tym samym wykopie były laski co pisały że inceli trza zamykać w więzieniach. O tym w tej debacie nie usłyszysz.
Ani o całej masie artykułów stworzonych przez środowiska prokobiece (feministyczne) które były kampanią hejtu na incelu, pisząc że incele są niemyjącymi się mordercami.
  • Odpowiedz
Tutaj w tej rozmowie nie jest inaczej chociaż nie tak radykalnie. Feministki są sprytne w sterowaniu ludźmi, może dlatego wygrywają. One chcąc wywołać nienawiść wobec inceli nie wskazują palcem mówiąc: "nienawidźmy ich". One wskazują palcem i mówią "oni nas nie nawidzą.
Incele tak "nienawidzą" kobiet że chcą mieć dziewczynę i urpawiać z nią namiętny seks. Taka to jest "nienawiść".
Kobiety masowo z żadnym incelem nie chcą mieć nic do czynienia. Ich pogarda
  • Odpowiedz
W ogóle zabawne jak słucha się tego feministycznego środowiska i tego pro-patriarchalnego które reprezentuje głównie Roman Warszawski. I praktycznie wszyscy incele żywią sympatię do Romana a nie feministek.
Feministki do dziś nie rozumieją dlaczego. Ja nie wiem czy one żartują że nie rozumieją, czy serio są tak niemożebnie tępe.
Przecież sam jestem lewakiem, mogę pisać, tłumaczyć, gadać. Nie dotrze. Jakiś debil powie "na logikę incele powinni popierać walkę z patriarchatem i feminizm".
  • Odpowiedz
Feministki, ja #!$%@?ę. Osoby co wrzeszczały że to kobiety powinny się wypowiadać o problemach kobiet bo to ich dotyczy.

I bach: problem inceli (bardzo duży, sami incele opisują to co najmniej tak negatywnie jak biedę i #!$%@? w januszexach).
Incele, którzy całe życie poświęcili na zastanawianiu się jak zdobyć dziewczynę, a jak się im to nie udawało to jak to się dzieje że im się nie udaje.
Sam mam ponad 30 lat
  • Odpowiedz
@M_xxx:

To co się teraz dzieje jest czymś w rodzaju dysonansu poznawczego w szeregach feministek.
Feminizm miał zakładać równouprawnienie w kwestiach przede wszystkim zawodowych.Nikt jednak nie przewidział że znacząco wpłynie to na rynek matrymonialny a postęp technologiczny i dobrobyt jeszcze tylko zaognił sytuację, bardzo dobrze to zobrazował kanał na YouTube Wheat Waffles gdzie ulana murzynka mówi że jest 10/10 bo jest wykształcona i "ma fajna osobowość". Oczywiście ta kategoryzacja działa tylko
  • Odpowiedz
Żyjąc w tym matriksie kobiety racjonalizujac powtarzają brednie że incele mają problemy przez to że są #!$%@? i mają toksyczny charakter (które one same paradoksalnie powodują XD)

@JediKnight: Dokładnie.
Jak mężczyźni robią coś źle to "wspierają patriarchat, toksyczne mizoginy". A jak kobiety coś robią źle to to jest nie ich wina bo patriarchat je do tego zmusza.

Tutaj mamy dobry przykład jak kobiety używają innych samców do zwalczania buntowników, wzięły ze
  • Odpowiedz
@M_xxx: pięknie napisane, ale powinieneś cały opis tej dyskusji przekopiować i stworzyć osobny wpis, bo jest naprawdę mocny i szkoda by tak wiele osób go przegapiła. Ja wytrzymałem tylko godzinę, ale miałem odpuścić po tym jak prowadząca spytała: "Czemu mężczyźni nie założą własnej strony bodypositive?".
  • Odpowiedz