@Poza-kontrolo: @SIX_PATHS_OF_PAIN: ja jeszcze np. nie doszedłem do tego jak chcę grać: zaczynałem od miecza+tarcza, potem sprawdzałem młot, potem siekierka + axe, a teraz mam siekierę i łuk xD ciekawe kiedy przejdę na staffy? ;P
@hoszin: jestem teraz na 42, siekierkę mam na 19 więc jest już dobrze, łuk dopiero na 11 więc trochę słabo - ale i tak daje frajdę. Na początek strzały a potem jak ktoś dobiegnie i zrobi się gorąco to siekiera. Dobre połączenie do latania w grupie było też siekiera + axe, topór ma ten myk z przyciąganiem i fajnie można było zgarniać wszystkie mobki w jedną grupę i potem je
@acidd: U mnie w tym momencie 39lvl, od 30 latam siekierka + młot i jest naprawdę spoko. 170 siły 70 wytrzymałości, armor medium więc survi jest, dmg też ładny.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#newworld
https://newworldfans.com/builds/warlord-greataxe-war-hammer-959207
@Poza-kontrolo: @SIX_PATHS_OF_PAIN: ja jeszcze np. nie doszedłem do tego jak chcę grać:
zaczynałem od miecza+tarcza, potem sprawdzałem młot, potem siekierka + axe, a teraz mam siekierę i łuk xD
ciekawe kiedy przejdę na staffy? ;P
Dobre połączenie do latania w grupie było też siekiera + axe, topór ma ten myk z przyciąganiem i fajnie można było zgarniać wszystkie mobki w jedną grupę i potem je