Wpis z mikrobloga

Ciekawa jestem.. panowie ile wydajecie pieniędzy na ciuchy miesięcznie #modameska #niebieskiepaski #kiciochpyta

Ile średnio miesięcznie wydajecie na ciuchy

• Poniżej 200PLN 68.1% (139)
  • 200 - 500 PLN 20.6% (42)
  • 500 - 1000 PLN 3.4% (7)
  • Powyżej 1000 PLN 7.8% (16)

Oddanych głosów: 204

• 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Lala-Sassy: Ciężko powiedzieć ile miesiecznie bo mam zrywy gdzie kupuje buty za 600 zł a potem przez 3 miesiące chodze w tych samych ciuchach co zawsze, następnie znowu idę kupić spodnie - biorę 2-3 pary żeby się nie pierdzielic potem w zakupy na raty i znowu spokój na rok xd. Ciężko wyciągnąć średnią ale myśle ze 200-500
  • Odpowiedz
@umtali: Ja jestem różowy pasek, zastanawiałam się czy faceci wydają na ciuchy mniej niż kobiety, bo prawie na pewno kupują mniej ciuchów, ale za to wydaje mi się, że zazwyczaj są to ciuchy droższe/ lepszej jakości niż kobiece fatałaszki z przeceny.
  • Odpowiedz
@Lala-Sassy: jasne, tylko mi bardziej chodzi o to czy buty wliczają się w chichy :D Jak tak to 1000+ jak nie to też 1000+ ale mniej :D Btw. czy nie było wcześniej wpisu, ze to rocznie? Jeśli tak to ankieta do wyrzucenia :)
  • Odpowiedz
@Lala-Sassy: Niebiescy są bardziej zorganizowani pod tym względem. Najczęściej mają jedną szafę z ubraniami i jeszcze w połowie pustą. Nie tak jak różowe, że trzy wielkie szafy w których nie ma gdzie palca wcisnąć i ciągle nie mają się w co ubrać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja jestem różowy pasek, zastanawiałam się czy faceci wydają na ciuchy mniej niż kobiety, bo prawie na pewno kupują mniej ciuchów, ale za to wydaje mi się, że zazwyczaj są to ciuchy droższe/ lepszej jakości niż kobiece fatałaszki z przeceny.

@Lala-Sassy: Ogólnie ciuchy męskie są droższe mam wrażenie, chociaż znaczenie ma tutaj sam sposób robienia zakupów. Sama pewnie nieraz po prostu chodzisz po sklepach, wyszukujesz okazji i jak coś ci
  • Odpowiedz
@MMARS: To na pewno, przyznaję się do popełniania grzechu przeładowanej szafy
@TenTypZez: też tak widzę, nawet jak kupowałam z niebieskim ciuchy trekkingowe w Decathlonie to te same odpowiedniki kurtki czy rękawiczki dla niego były np. 20, 50zł droższe. Skoro tak masz to czemu nie kupujesz online? Ja nie pamietam kiedy ostatni raz byłam na zakupach w sklepie, regularnie kupuje na Zalando i ASOS ale tez HM i Zare
  • Odpowiedz
@Lala-Sassy: Bo jak jestem w galeriach, to i tak sam syf jest, ciężko znaleźć coś, co będzie z dobrego materiału i dobrze na mnie leżało. Zamawiając z internetu to już w ogóle ciężko trafić w coś co się nada do noszenia. No i na ogół jak potrzebuję coś kupić, to potrzebuję dziś/jutro :P
  • Odpowiedz
@TenTypZez: Jesli kupujesz na ostatnia chwile to faktycznie online odpada. Co do składu to ja właśnie lubię to, że już na stronie mogę zobaczyć skład materiału i nie muszę na ciuchu szukać gdzie to jest na metce napisane.
  • Odpowiedz