Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 412
straszna jest świadomość ze siedzę tu z ludzmi dla ktorych aneks kuchenny w salonie jest w pelni akceptowalny a nawet pożądany ( _)
  • 192
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Shatter: Masz racje z tym mikserem, ale nie ma problemu, ktorego nie daloby sie rozwiazac. Sluchawki bezprzewodowe JBL bluetooth kosztuja 150zl i podlaczasz je do TV w 10 sekund. Poza tym jezeli mowimy o Warszawie i parze, ktora pracuje w korpo i zarabia lacznie 20k, co nie jest zadnym wyczynem, to z kuchni taka para korzysta zeby sobie herbate zaparzyc... Ja mieszkam sam i odkad pracuje zdalnie zamawialem zarcie w
  • Odpowiedz
  • 11
@Shatter ale Cię piecze w tym wpisie. xD brzmisz jakbyś miał w domu aneks i pszeklenta mama Ci przeszkadzała w oglądaniu cartoon network tym pszeklentym mikserem!!!!! xDD
  • Odpowiedz
@userrrr: osobna kuchnia oddziela parę i zapachy

@Bajo-Jajo: Na brudne ubrania tez masz osobne pomieszczenie, zeby oddzielalo zapachy? A na sranie masz osobne mieszkanie? Glupio srac w tym samym mieszkaniu w ktorym sie spi.
Widze u ciebie jakies palowanie sie do kuchennych zapachow. Jedyny argument jaki podnosisz. A wystarczy dobry wyciag i nie czuc prawie ze cos sie gotuje (oprocz pieczenia, ale mi pieczone zawsze ladnie pachnie).
  • Odpowiedz
@Bajo-Jajo

Osobna kuchnia jest spoko gdy:
- masz dom albo bardzo duże mieszkanie, więc marnowanie miejsca nie jest problemem
lub
- bardzo dużo gotujesz, więc miejsce nie jest zmarnowane bo wykorzystujesz je do tego celu
  • Odpowiedz
@Shatter: Wiem lepiej. Mam dwa mieszkania. Jedno na kredyt, drugie kupione za gotówkę. Do tego skromny 300 metrowy domek na wsi, w którym niedawno skończyłem gruntowny remont. No i jeszcze ta działka budowlana nad brzegiem jeziora. Chwilowo mnie nie stać by coś tam ruszyć bo muszę zająć się własnym szwankującym zdrowiem. Ty co masz? Ciepły, ogrzewany pokoik u mamusi i pełną michą za nie swoje? Przestań się orać. Aneksy są
  • Odpowiedz