Wpis z mikrobloga

Nudzi mi się ostatnio, więc wpadł mi pomysł na małą zabawę. Otóż jest wiele ikonicznych i szanowanych bolidów, które zapamiętaliśmy ze względu na ich piękno i barwy. Tylko który jest najładniejszy? ( ͡° ͜ʖ ͡°) I na tym będzie polegać ta zabawa. Wybierzemy najpiękniejszy bolid ostatnich lat w F1. Taka umowna data początkowa to 1985 rok i aż do teraz. Liczą się kształty, proporcje oraz barwy malowania. Będzie 96 bolidów, podział na 12 grup po 8 każda. A po fazie grupowej faza pucharowa aż do finału. I tak co jakiś czas ankieta a po 24h godzinach wynik ankiet kto odpada a kto przechodzi dalej. Możecie pisać w komentarzach wasze propozycje, ale proszę, żeby nie były one zbyt oklepane typu Mclaren Marlboro MP4/4 z 1988, czarno-złoty Lotus 97t z 1985, Brawn BGP001 z 2009 czy BMW Sauber F1.08 z 2008 bo to są opcje „must have”.

#f1 #f1topmodel <— do obserwowania/czarnolistowania
milosz1204 - Nudzi mi się ostatnio, więc wpadł mi pomysł na małą zabawę. Otóż jest wi...

źródło: comment_1634837541R2fJ34WLMf3bV2nZtGoFHA.jpg

Pobierz
  • 38
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@rayman_s: akurat biorę pod uwagę tylko te które wystartowały chociaż w jednym wyścigu
@milosz1204: tak, zmieniłeś zasady w trakcie gry, bo wrzuciłem RedBulla, który zakończył zabawę nim się dobrze zaczęła ( ͡° ͜ʖ ͡°)

• Odpowiedz