Wpis z mikrobloga

Cześć Mirki. Potrzebuje wyjechać w Tatry. Znacie jakkies fajne i tanie noclegi ( z wyżywieniem lub z kuchenką żeby samemu gotować)?

Druga kwestia to natomiast jakieś miejsca doliny, podejścia żeby sobie połazić z psem - jamnikiem .

Na orlą perć to go nie wezmę ale chciałbym trochę tam pozwiedzać połazić. Totalnie nie znam się na Tatrach a bardzo kocham te góry.

#gory #tatry #polska #podroze #podrozujzwykopem #nocleg
  • 7
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@koostosh: No dobra, ale nocleg można mieć również 20 km od Tatr w fajnym miejscu? Nie jest to dla mnie problem. to może jakieś inne góry polecacie w takim celu zamiast Tatr? Chociaż pytanie wciąż aktualne
  • Odpowiedz
@wolter_wait: jak już koledzy powyżej wspomnieli - po polskiej stronie ciężko z tanim wypoczynkiem i chodzeniem z psiakiem po górach, ale może Słowacja? strzelam, że o noclegi łatwiej, bo mniej Polaków przekracza granicę, jest też już poza sezonem, no i na terenie TANAP-u można chodzić z psem.
  • Odpowiedz
@koostosh: @wolter_wait: ale o co chodzi w ogóle? Piszecie jakby w zakopcu stały same hotele Gołębiewski.. zależy oczywiście co dla kogo znaczy dużo a co mało ale spokojnie znajdziesz sobie nocleg za 50zł za dobę, szczególnie teraz w październiku. Jakbyś się uparł to i taniej byś znalazł

Ja byłem ostatnio na koniec września 4-5 dni to 200zl za nocleg zapłaciłem. I mam duży pokój z dużym łóżkiem, tarasem, własną
  • Odpowiedz