Aktywne Wpisy
ataeB +31
Wyświetliła mi się ostatnio na insta reklama, że szukają modelek do kampanii jakiejś bieliźnianej. Napisałam, że jestem zainteresowana. Kazali mi wysłać swoje portfolio. Co to znaczy? Nie miałam nigdy sesji zdjęciowej.
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
#pytanie #mirabelkopomusz #kiciochpyta #modelki #sesja #fotografia
lajsta77 +231
Ale właśnie jeblo kategoria 4 w Florydę, 220 km/h, w porywach 260 km/h, woda o ponad metry wysokości ma się podnieść. Stolica dostanie a Wybrzeże niestety zmiecie, pierwsze relacje będą za 7 godzin jak się będzie robić jaśniej #usa #floryda #huragan #lajstawusa
Jak wygląda rejestracja w urzędzie pracy? Na co się przygotować? Opłaca się to w ogóle robić czy lepiej szukać roboty na własną rękę? W tym roku skończyłem technikum i doświadczenia mi brak także nie wiem na co się zdecydować.
#praca #pracbaza #szkola #pytanie #pytaniedoeksperta
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
ID: #616b0d0e820612000adcf4c8
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: karmelkowa
Roczny koszt utrzymania Anonimowych Mirko Wyznań wynosi 235zł. Wesprzyj projekt
Zarejestruj się, może jakiś kurs dostaniesz albo sam sobie zorganizujesz jak masz pomysł na co. Nie wiem jakie miasto
@OP Lepiej szukać na własną rękę. Zarejestrować też możesz się, przynajmniej będziesz miał ubezpieczenie zdrowotne do czasu aż znajdziesz pracę.
Zaakceptował: Eugeniusz_Zua