Wpis z mikrobloga

A ja tam rozumiem zakolaka. Chłop posłuchał paru telefonów do hejt parku i ogarnął, że jego widownia to kompletni debile XDDDD więc czemu by na nich nie zarabiać? Niech sobie kosi hajs, tak samo jak k0biety robią hajs na spermiarzach na onlyfans itp.

#weszlo #kanalsportowy #kanalbekowy #gielda #przegryw #p0lka
Pobierz
źródło: comment_1634142658hBURQxh1xNjoMLz7AVjT2h.jpg
  • 19
że jego widownia to kompletni debile

@KRZYSZTOF_DZONG_UN: W większej skali zawsze okazuje się, że najwięcej dają ci zarobić debile.

Przez lata musiał łapać równowagę, bo Weszlo niby istniało, ale raczej z uwagi na skupienie na dłuższym kontencie nie było aż tak popularne.

Dopiero dzisiaj Stano może sobie pozwolić na to, na co pozwala rozpoznawalność i zasięgi.

W ogóle mało kto ma obecnie tak fajną i wygodną pozycję. Weszło sobie działa bez
@onpanopticon: nie chce mi sie rozpisywac ale zgadzam się z większością, po prostu ja odnosze wrazenie ze on jako jedyny ogarnia, ze na yt trzeba dymić a nie robić poważny kontent dla ludzi "dobrą robote robicie". bo yt to miejsce do rozrywki, ludzie wchodza tam po pracy zeby sie zrelaksowac, odmóżdżyć itp a nie słuchać analiz dlaczego paulo sousa zrobil to a tamto w meczu.
On w sumie zrozumiał sam po
@gawronfly: Przecież nie #!$%@?, bo on tego hajsu nie zbiera do kieszeni i dla siebie, coś tam zajumie ale raczej grosze dla Weszlo na niby umowach sponsorskich, ale no on nie bierze przecież tego hajsu na rozdysponowanie swoich potrzeb, tylko to się faktycznie rozejdzie wewnątrz KTSu. Tyle to i ja rozumiem. Więc nie wiem o co chcesz się zakładać. Przyjąłeś durne założenia w których zawsze wygrasz. Bo będzie rozwijać, jak ma
@onpanopticon: Przez rozwój rozumiem kupno/dzierżawa gruntu i rozpoczęcie szkolenia młodzieży, stworzenie struktur klubu który już zostanie na mapie. Czytam co tu wypisują ludzie, i wydaje mi się że ludzie naprawdę wierzą w to że ta kasa pójdzie na dziwki.
Przez rozwój rozumiem kupno/dzierżawa gruntu i rozpoczęcie szkolenia młodzieży, stworzenie struktur klubu który już zostanie na mapie

@gawronfly: Przecież sam powiedział, że to tylko jego wizja, a zdecydują "udziałowcy" :D Więc równie dobrze zainwestują w przywrócenie z emerytury Brożka, a hajs przeznaczą na regularnego grilla. Bronisz Stana a sam nie wiesz co mówi.
@Shatter: merytoryczny kanał dla boomerów dobrom robote robicie #!$%@? xD

i siedza takie chlopy, pamietam jeden hejtpark, dzwoni typ, usmiechniety przez telefon slychac ze podniecony jak #!$%@?, i tam #!$%@? kocopoły dobre robote uwielbiam was ogladac, masz pytanie? nie mam chcialem tylko poweidziec ze to tamto #!$%@? mi do dupy
moge kogos pozdrowic?
i wjezdza stano gnojąc typa ze jest jebniety zamiast zadzwonic do kogos porozmawiac to przez kanał to robi,