Aktywne Wpisy
Oglądacie/lubicie Marcina Strzyżewskiego? Jak dla mnie to on wybija się i zarabia na wojnie na Ukrainie. Taki sobie znalazl sposob na zycie. Wczesniej slawil Rosje i jej tradycje. Poza tym to gosc w ogole nawet na Polaka noe wyglada. To jakis czeczen/gruzin.
#ukraina
#ukraina
Mardssl +5
Jakie jest dla was najgłupsze powiedzenie? Dla mnie to "Co cię nie zabije, to to cię wzmocni."
#przegryw
#przegryw
#weszlo #kanalsportowy #kanalbekowy #gielda #przegryw #p0lka
@KRZYSZTOF_DZONG_UN: W większej skali zawsze okazuje się, że najwięcej dają ci zarobić debile.
Przez lata musiał łapać równowagę, bo Weszlo niby istniało, ale raczej z uwagi na skupienie na dłuższym kontencie nie było aż tak popularne.
Dopiero dzisiaj Stano może sobie pozwolić na to, na co pozwala rozpoznawalność i zasięgi.
W ogóle mało kto ma obecnie tak fajną i wygodną pozycję. Weszło sobie działa bez
On w sumie zrozumiał sam po
@gawronfly: Przecież sam powiedział, że to tylko jego wizja, a zdecydują "udziałowcy" :D Więc równie dobrze zainwestują w przywrócenie z emerytury Brożka, a hajs przeznaczą na regularnego grilla. Bronisz Stana a sam nie wiesz co mówi.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
i siedza takie chlopy, pamietam jeden hejtpark, dzwoni typ, usmiechniety przez telefon slychac ze podniecony jak #!$%@?, i tam #!$%@? kocopoły dobre robote uwielbiam was ogladac, masz pytanie? nie mam chcialem tylko poweidziec ze to tamto #!$%@? mi do dupy
moge kogos pozdrowic?
i wjezdza stano gnojąc typa ze jest jebniety zamiast zadzwonic do kogos porozmawiac to przez kanał to robi,