Aktywne Wpisy

RapidHere +243
O matko,ekran z odświeżanien 60 Hz 2023 rok w telefonie za 800 euro XDDD to już nawet nie jest plucie tylko dożylna dawka braku szacunku #apple

Typ0wa_Karyna +227
Może się czepiam i niepotrzebnie marudzę, ale odnoszę wrażenie, że ogólnie coraz bardziej odchodzi się od takiego normalnego kontaktu z człowiekiem - już tłumaczę. Byłam jakiś czas temu w banku, zmieniałam konto - ogólnie rozmowa wyglądała w ten sposób, że NAJLEPIEJ wszystko załatwiać samemu elektronicznie albo przez bankomat, a jakbym chciała załatwić sprawę "w okienku" to zostanie mi naliczona jakaś prowizja, okej, rozumiem, takie zasady.
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
W zeszłym miesiącu chciałam załatwić sprawy związane
#ukraina
z fartem
Gość jest Polakiem ale ma korzenie ormianskie od strony babki czy tam prababki.
Wcześniej nie był przecież entuzjastą Rosji, były filmy i pozytywne i negatywne o tym chlewie.
Czy zarabia na tym? Widocznie tak ale przynajmniej pomaga regularnie Ukrainie przez różne zbiórki a więc mniejsza szkodliwość niż te Bartosiaki i Wolskie
Oh nie, co my z tym teraz zrobimy? :O
Przy okazji edukuje ludzi :)
@Mein_Kraft: eeh. skoro pytasz.
śledzę jego kanał od dawna i nie jest to prawdą. opowiadał w sposób rzetelny, unikając wtrącania własnych opinii, ale gdy już jakąś wtrącił, to często w sposób wyważony krytykował różne aspekty Rosji.
pominę tutaj moją ocenę tego, że krytykujesz kogoś na podstawie jego wyglądu
Różne to były filmy - historyczne, jakieś ciekawostki. Większość filmów o współczesnej Rosji to były filmy na zasadzie absurdów z PRLu. Było też coś o Białorusi i białoruskiej gospodarce, było również na temat sytuacji politycznej w Rosji.
@atteint: w ostatnim odcinku już nieco podirytowany tymi argumentami powiedział, że jego prababka była ormianką. Najwyraźniej Ormianie mają w ch*j silne geny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Widać to zresztą po Kardashianach.