Aktywne Wpisy
hipeq69 +9
Ile zarabiacie, ile oszczędzacie i ile wydajecie miesięcznie? Bo kurde mam wrażenie, że u mnie budżet miesięczny dosyć kuleje xd
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
Mam takie koszty miesięczne i ciężko mi je jakoś zredukować i jestem ciekawy jak to wygląda u innych i czy mam się czym martwić ¯\(ツ)/¯
#pieniadze #oszczedzanie #pracbaza #jdg #inwestycje
jest_agrest-nie_ma +803
Mój nowy obraz zatytułowałem "check engine". 100x120, akryl na płótnie, szpachelki
#malarstwo #sztukanowoczesna #sztuka
#malarstwo #sztukanowoczesna #sztuka
#ukraina
z fartem
Gość jest Polakiem ale ma korzenie ormianskie od strony babki czy tam prababki.
Wcześniej nie był przecież entuzjastą Rosji, były filmy i pozytywne i negatywne o tym chlewie.
Czy zarabia na tym? Widocznie tak ale przynajmniej pomaga regularnie Ukrainie przez różne zbiórki a więc mniejsza szkodliwość niż te Bartosiaki i Wolskie
Oh nie, co my z tym teraz zrobimy? :O
Przy okazji edukuje ludzi :)
@Mein_Kraft: eeh. skoro pytasz.
Różne to były filmy - historyczne, jakieś ciekawostki. Większość filmów o współczesnej Rosji to były filmy na zasadzie absurdów z PRLu. Było też coś o Białorusi i białoruskiej gospodarce, było również na temat sytuacji politycznej w Rosji.
@atteint: w ostatnim odcinku już nieco podirytowany tymi argumentami powiedział, że jego prababka była ormianką. Najwyraźniej Ormianie mają w ch*j silne geny ( ͡° ͜ʖ ͡°). Widać to zresztą po Kardashianach.