Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 222
@staryalkus: Ciekawi mnie czy ten portal z bieda-bajtami p0lki.pl czyta więcej karyn czy przegrywów z wykopu. Nie zdziwiłbym się gdyby to drugie.
  • Odpowiedz
@CheSlaw: ciekawe czy ktos zdaje sobie sprawę, że wiwlu młodych mężczyzn niemal calkowicie ukształtowały te wpisy pod kątem postrzegania kobiet.
  • Odpowiedz
@hamuj_sie_hamuj_sie: jaaa p------e, ale ty masz ciekawy urojony świat. Serio uważasz, że strona "polki.pl" albo jakiś gówniany fanpage to spisek mający podbijać ludzkie umysły?
Czy ty w ogóle wiesz, w jakich czasach wykuł się termin "czwarta władza" i jak wówczas media wyglądały? Czy ty w ogóle wiesz, że kiedyś nie było internetu?
  • Odpowiedz
więcej karyn czy przegrywów z wykopu

@CheSlaw: myślę, że najpierw było karyn, ale jak ostatnio przegrywy wrzuciły tu artykuł o facecie co zdradzającą narzeczoną upokorzył w dzień ślubu w ramach zemsty - to myślę, że teraz piszą już pod piwniczaków by mieli do czego fapać i klikali.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
ciekawe czy ktos zdaje sobie sprawę, że wiwlu młodych mężczyzn niemal calkowicie ukształtowały te wpisy pod kątem postrzegania kobiet.

@Bover:

Bo te wpisy kształtują tylko ludzi, których jedynym kontaktem z kobietami... są te właśnie wpisy.
  • Odpowiedz