Aktywne Wpisy

Korsir +96
Witam Yaneczku @zyjzpasji. Wiem, że to czytasz, bo sam pokazałem ci ten tag ;)
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
To, co znowu odwaliłeś, a przede wszystkim to jak znowu robisz z siebie manipulancie ofiarę (screeny) i biednego psa z podkulonym ogonem zmotywowało mnie do jednej rzeczy - rozliczenia.
Płakałeś wielokrotnie na LIVE o tym jak to ci leży nasza kłótnia na serduszku. Mówiłeś jaki to ty jesteś biedny i wbijają w ciebie szpileczki. Cały świat przeciwko Jankowi...
Co
źródło: B2Wts425
Pobierz
animal +185
Uważajcie mirasy, w górach Sowich biega luzem amstaff
źródło: temp_file7751314267060542888
Pobierz

#heheszki #humorobrazkowy #polskiedrogi #kierowcy #truestory
źródło: comment_1633604950lJxcSaqsfQCDydWzJoj87N.jpg
Pobierz@Zales360: no tak lepiej żeby wszystko w aucie latało na boki bo jaśnie Pan za mną chce jechać 110km/h w zakrętach xD
@Zales360: O boże, o k---a. Jak można dostosowywać prędkość do warunków?!!!!
a, że Tobie się śpieszy to inna sprawa.
Mnie tam najbardziej bawi, że za fotoradarem jest ograniczenie do 50 i równo z nim cały ruch, który wyhamował dopiero co do 40km/h buja sie nagle do 100tki ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja tam zawsze się trochę cykam jechać, jadąc od strony Łazienkowskiego w stronę mostu Gdańskiego i tam jest zjad w ulice Grodzką, na stare Miasto jakby, stojąc na pasie do skrętu w lewo obserwuję we wstecznym czy nikt mi w tylek nie wjedzie na tej szykanie, pod mostem, bo tam jest duży ruch, w tą stronę nie
@Zales360: 120 na prostej to trochę za dużo, chyba że na drogach szybkiego ruchu. 40 w zakrętach? Czemu nie. Jak kierowca nie czuje się pewnie, to niech jedzie 40. Wolę spotkać na drodze 10 takich jadących 40 na zakręcie, czy (Ło Jezu!) 50 w zabudowanym, niż jednego co wyprzedza na podwójnej ciągłej.