Mirko, mam problem z drugą #kitku. Pierwsza #kitku przedwczoraj wyfrunęła przez balkon z 4 piętra (tak, była siatka) i się połamała. Od kiedy wróciłam z nią wczoraj po operacji, czarna kitku chce ją mordować, tak całkiem na serio. Chodzi za nią i syczy i ją leje, a ja nie wiem co robić. Macie jakieś pomysły? #pokazkota #zwierzaczki #koty #kiciochpyta
@wariat_zwariowany: u mnie było podobnie po wizycie jednego kota u weta i zabiegu sterylizacji - kitku pachnie lecznicą i drugiemu to się nie podoba i nie poznaje swojego przyjaciela z mieszkania - separuj i pilnuj kotki po 2-3 dniach to minie
@ghazi: jedna kotka łamie sobie łapę pomimo siatki i pomimo tego, że często kotom nic się nie dzieje, nawet jak spadają z większej wysokości, a druga nie potrafi rozpoznać po ryju tej poszkodowanej. Co za łosie z tych kotów XD
Mina p0lki kiedy w hotelu na wakacjach widzi szczęśliwe, białe rodziny z dziećmi zamiast obcokrajowców z krajów Afryki, którym mogłaby pokazać swoją lewacką tolerancję i miłość.
Jak się zesikala to Serek ją poznał
@bemo: ja p------ę xD koty to debile matki natury
@bemo: xD
@wariat_zwariowany: może wzięłaś nie tego kota z podwórka?
@ghazi: jedna kotka łamie sobie łapę pomimo siatki i pomimo tego, że często kotom nic się nie dzieje, nawet jak spadają z większej wysokości, a druga nie potrafi rozpoznać po ryju tej poszkodowanej. Co za łosie z tych kotów XD