Wpis z mikrobloga

@Mershi: ja p------e, teraz mi się to przypomniało, wtedy to było takie hehe xd, niby ostre, ale to gimper. Teraz z perspektywy kontrowersyjnych treści w internecie to JA P------E XDDDDDD K---a powinien w sztumie skończyć psychol
  • Odpowiedz
no a teraz ma 27 więc..
ale faktycznie nie dziwię się, że tvn się nim zainteresował - kontent który robił wtedy obecnie nie ma szans przejść XD
  • Odpowiedz
@PatrykxD5: nie no w sumie to już się odciął, chyba zrozumiał, że to było p------e (albo i nie, uspokoił się dla pieniędzy, c--j wie), Rock chyba też nie ma mu tego za złe, ale mimo wszystko to szokuje w c--j, przecież gdyby Miszor był kilka lat starszy w tamtym momencie to nie miałby życia w szkole i byłby szykanowany xD Już nawet pomijając to, rapować o ruchaniu dzieci...
  • Odpowiedz
@PatrykxD5: Problem właśnie w tym że wtedy ten kontent był ok bo zamknięte grono widzów gimpera wiedziało że nawet największe chore g---o było 4fun no i czasy było znacznie inne, ale problem się zaczął kiedy czasy się zmieniły gimper stał się popularny zdążył już zmienić kontent na bardziej stosowny a ludzie zaczeli mu wszystko wyciągać i obrzucać gównem.
  • Odpowiedz
@PatrykxD5: @GigaCzad: Rock wtedy miał mu za złe i to mocno, zresztą mu się nie dziwię. I to nie jest tak że to była zamknięta grupa, pamiętam że to były okolice „wybicia” działowego jak nagrywał lola.
  • Odpowiedz