Aktywne Wpisy
Sercekapusty +3
#zwiazki #rozowepaski #tinder
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
Mirki, jak to realnie teraz wygląda w kontekście szukania panny do związku. Mam na myśli duże miasto wojewódzkie. Na prawdę a taka lipa na rynku? Jestem po 30stce, raczej normalny, wzrost i wyglad przeciętny minus. Zastanawiam się czy warto wyprowadzić się z wioski do miasta bo samotność już mnie zaczęła dobijać. Na wsi kompletna lipa z szukaniem panny, nawet na tinderze żadnych nie
drobne_na_taryfe +259
Łosoś ze szpinakiem w domowym cieście francuskim, karmelizowana brukselka i prosta sałatka. Przekrój w komciu
#gotujzwykopem
#gotujzwykopem
Pracuje jako PH od dóch lat i moje wyjazdy ograniczają się średnio do 1 w ciągu miesiąca.
Nie czaję nacisku ze strony góry, żeby jeździć"" bo chyba tylko po to by to jakos wyglądało?
Osiągam dużo wyższe cele sprzedażowe załatwiając wszystko przez internet.
Czasem, ok, wiadomo, że trzeba. Ale jeśli w momencie gdy starasz się o nowego klienta / załatwiasz sprawy, które spokojnie da się załatwic przez maile i telefon to po c--j jeździć? xD
@4recki: Ale że w P-----b???
To podejście zmieni się pewnie w momencie jak na najwyższe stołki w korpo zasiądą Millenialsi, bo u mnie to np są dziady koło 60 (╥﹏╥)
System do obsługi sprzedaży w biurze na BIOSie, a nasza appka sprzedażowa przekłamywała GPS przez co dostawałem o------l od wielkiego janusza-kierownika, że mnie w lokalu
Pytanie tylko - po jaka cholerę?
@4recki: po taką, że dyrektorzy handlowi to w większości stare kacapy pamiętające komunę i załatwianie wszystkiego za flaszkę. Dla nich jak nie jeździsz to nie istniejesz.
- Panie Areczku widzę, że się Pan nudzisz... Zaraz znajdziemy Ci zajęcie. - Pani Aneto weźmi Pani Areczka do archiwum, dokumenty są do przeklepania do komputra! No i żebym k---a nie musiał do Pana przychodzić drugi raz bo przytniemy premijkę.