Wpis z mikrobloga

@369zszywek: ale zrób to porządnie tak jak mój ojciec weź kabel i go lej najlepiej to tak żeby wszyscy sąsiedzi widzieli, na 18-stke ci podziękuje tak jak ja, czyli dostaniesz z dyńki w łeb
  • Odpowiedz
@369zszywek jeśli do tej pory miała 4.5 to może zamiast dawać kary i szlabany warto z nią porozmawiać i zapytać co się dzieje w jej życiu? Zapisz ja też do psychologa. Ehh typowa matka - kary i szlabany daje od razu
  • Odpowiedz
@Radkovich @severh @Bodzias1844

Przyczyną jest to że ma od 2 miesięcy konsolę i wkręciła się mocno into manga, cosplay i całe dnie siedzi na grupkach tematycznych albo przegląda oferty na kupno figurek albo strojów

No i zajebiscie! Znalazła swoje pasje i zainteresowania. Niech w to idzie i się rozwija kierunku artystycznym
  • Odpowiedz
No i zajebiscie! Znalazła swoje pasje i zainteresowania. Niech w to idzie i się rozwija kierunku artystycznym

@underneath: no ja w tym wieku miałem fazę na bitewniaki ale starałem się mimo wszystko nie zaniedbywać szkoły... chociaż wtedy YT i FB nie istniały ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@369zszywek: No i po co? Byłem uczniem ze średnią coś ok 5, skończone studia na uczelni medycznej, a jestem kamieniarzem oraz grabarzem i zarabiam więcej niż Ci mityczni programiści 15k ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz