Aktywne Wpisy
vieniasn +65
byłem sobie rasistą takim w żartach ale odkąd mam sąsiadów hinduskich to już nie tylko w żartach
Kogo teraz stać na 3-4 dzieci? Z moich znajomych to są ustawieni lekarze, deweloperzy, albo właściciele super prosperujących firm. Wakacje w Egipcie kosztują teraz minimum 20 przy 2+3, a jak chcemy pokazać coś ciekawszego typu Kenia to wakacje kosztują 30-40 Zajęcia sportowe w klubie to spoko cena, ja płacę 200 zł, z tym że x3. Kolonie 3k co daje 9k za tròjke. Wycieczka na narty w Alpy 30. Lekcje śpiewu
Fajnie widać jak ten świetnie zbudowany gość wygląda w ubraniu.
Z pozdrowieniami dla wszystkich, którzy boją się, że będą "zbyt przypakowani".
#mikrokoksy #silownia #leangains
@DamianParol: Ja nie do końca wierzę w to, że nic nie ładuje w siebie. To jest niemożliwe, żeby przez cały czas trzymać BF tak nisko. Cały czas jest na poziomie zagrażającym zdrowiu. Możliwości są dwie - albo ładuje k--s żeby utrzymywać taki poziom, albo kłamie, że go utrzymuje.
@doopchuck: omg jeszcze gorzej. moze ja dziwna jestem ale o wieeele bardziej wole lekko zarysowane miesnie od pakerni.
@Khaine: Wg mnie jest czysty ale tego nie da się udowodnić :)
@mojwa: No ba! Twój gust muzyczny mnie kręci ;)
@reasonable: mru mru ^^
@DamianParol: A Ty jechałeś na masie, rekompie, czy redukcji? Jakie miałeś stosunki tłuszczu do węgli w dt, i dnt, bo za cholerę nie mogę znaleźć