Aktywne Wpisy
aei9077 +677
A w P0lsce jak tam? Tak jest panie deweloperze, oczywiście panie deweloperze. Panu bankierowi też damy zarobić, a na koniec wybierzemy znowu POPIS. I nikt nawet nie piśnie, bo po co.
#nieruchomosci
#nieruchomosci
źródło: IMG_3954
Pobierz
thorgoth +244
Normalnie w szoku jestem. Właśnie przyjechała do mnie pani szambelan. W sensie młoda dziewczyna obsługująca wóz asenizacyjny. Swój własny.
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
Pogadałem chwile i jestem pod wrażeniem. Normalna dziewczyna, z 25 lat. Wcześniej pracowała na kasie. Jakieś dofinansowanie z PUPu wzieła, prawko na ciężkie pojazdy jej opłacili, napisała biznesplan i zasuwa.
Pytam czy da się wyżyć, ona mówi że w zależności od miesiąca od dychy nawet do piętnastu. Oczywiście odchodzi kredyt na wóz, opłaty
źródło: jdb3etawmwib1
Pobierz

Wróciłem! (⌒(oo)⌒)
Wagant pospawany, wczoraj skończyłem składanie, a dziś długo umawiany wyjazd z @kloner11. Kierunek Zegrze, choć nie jakoś bezpośrednio, a na szerokość dwóch kwadratów, bo jeden już miałem trasą przy Kanale Żerańskim, a chcę pogrubić trasę 80 km z sierpnia i połączyć klastry.
Kloner ujeżdża Trabanta (brrr), jednak nie ma z tym problemu, przyzwyczaił się do wzroku innych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A tak o trasie... ot znowu wyznaczyłem trasę idealną na trening :) Dużo piachu, dużo lasu, skręcania, a zdarzyła się też spora górka w środku lasu. Na jednym ze zdjęć @kloner11 wyraża swoją aprobatę dla mojego zmysłu planisty :3 Znaleźliśmy też jakąś górkę piaskową, na której ktoś ewidentnie katuje terenówki, zdjęcie w komentarzu bo paronama. Uwaga jednak, bo w pobliżu grasują betonowe bobry!
Na ostatnim zdjęciu projekt obiektu wypoczynkowo-integracyjnego dofinansowanego z UE ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kupiłem za mało drożdżówek w biedonce :< I musiałem zmniejszyć zdjęcia, bo za duże megabajty były :<
Max square: 10x10
Max cluster: 158 (+7)
Total tiles: 476 (+21)
#rowerowyrownik #wagantowyrownik #kwadraty #wykoptribanclub
Skrypt | Statystyki
źródło: comment_1633200571tNjUxRykj0FfxH3hKorFj3.jpg
Pobierzźródło: comment_1633200593Tebwjdb6Q1i1kBtMjBqcMK.jpg
Pobierz