Aktywne Wpisy

Salido +245
Minął 30. (z 66) dzień wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 3 wypadki śmiertelne w których zginęły 3 osoby.
128 wypadków drogowych ze skutkiem śmiertelnym od początku wakacji.
132 ofiary śmiertelne w wypadkach drogowych od początku wakacji.
źródło: 1-453841-15
Pobierz
Besalama +216

![[EN] Ludzie z UK używają zdjęć z gier by ominąć weryfikację wieku.](https://wykop.pl/cdn/c3397993/08a0c4be4b1a21e2f20ffde076747048828bb1170693d64ac249ff9e478fd350,q80.jpg)

Po szybkim telefonie na infolinię nextbike okazało się, że rower jest zaginiony. Po szybkim telefonie na 997, potem na 986 oczekiwałem na załogę SM. W tym czasie przybył PAN. Spytał się, czemu przypiąłem JEGO rower. Zaczął mówić, że to jest przecież jego rower, wszystko jest jego, cały świat jest jego. On zabił Kaczyńskiego w Smoleńsku i w ogóle #lechwalesa zostanie niedługo aresztowany z jego rozkazu.
Tak bardzo się oburzył na to, że mu przypiąłem rower, że zaczął mi grozić. Że mi rodzinę i dzieci ukrzyżuje. Zadzwonił na #policja, że go przetrzymuję.
Po ~7 minutach zjawiła się załoga SM, minutę po nich załoga #niebieskich. Wytłumaczyliśmy sobie co trzeba, nawet nie trzeba było udowadniać, że to nie jest rower tego PANA. Po drodze zdążył jeszcze ukrzyżować kilka razy wszystkich wokół.
Niedługo potem przyjechali serwisanci #nextbike i stwierdzili, że rower jest w dobrym stanie. W ogóle to PAN twierdził, że on go dwa tygodnie temu znalazł, a że cały świat jest jego, to go sobie przywłaszczył.
W sumie rower trafił do nextbike, gościu oddalił się w nieznanym kierunku(po spisaniu). W sumie on mógł naprawdę ten rower znaleźć gdzieś.
tl;dr;
Znalazłem zagubiony/skradziony rower #veturilo razem z jego "właścicielem" i oddałem go we właściwe ręce.