Aktywne Wpisy
WielkiNos +265
Nawet patrząc codziennie na instagramowe trendy wyglądu współczesnych kobiet od zawsze uważałam, że taki instagramowy klon nie ma w ogóle podjazdu do naturalnie wyglądającej wersji kobiety.
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
Ludzkie oko ma o wiele większą rozdzielczość niż aparat. Jak drastycznie musi to wyglądać na żywo?
#logikarozowychpaskow #fagata #looksmaxing #ladnapani #instagram
ZenujacaDoomerka +42
Literalnie zostałam tak pocisnieta przez rodzinke, że mam ochotę na magika.
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
Coś tam mówiłam, że jestem samotna że nie mogę nikogo poznać a oni na to, że czy ja bym chciała poznać osobę która tylko pracuje, gra w gry i ewentualnie chodzi na siłownię?
A ja, że no nie mam co więcej robić jak nikogo nie znam a większość rzeczy odpada samemu.
Na to oni, że przy okazji jestem chora i to
@Latarenko: dla większości neuropków idolami są Tusk i Trzask.
A oni nie są za przyjmowaniem uchodźców jak leci. Raczej podkreślają, że ochrona granic to sprawa nadrzędna.
Poprostu od czasu do czasu przypominają, że trzeba być człowiekiem i nakarmić głodne dzieci. Nawet te, które nie pochodzą z polskich łon.
Więc nie, awatary neuropków by tam nie pasowały.
@amantadeusz: nie jestem również murzynem, papieżem, okrętem podwodnym i kaktusem i co z tego?
Ktoś niesłusznie oskarża o coś neuropków to czemu miałbym ich nie bronić?
@amantadeusz: A ja wczoraj na pielgrzymce
Aha i żeby jeszcze bardziej przepalić ci te kilka pozostałych oligodendiocytów w mózgoczaszce: śluby gejów też popieram.
@amantadeusz: Jeśli ktoś łyka tak prymitywną propagandę pisu z uchodźcami i od 2015r jeszcze się nie pokapował że to teatr dla gojów tak jak jest to w twoim przypadku to dziwisz się? xD
Zobaczmy co na ten temat myśli przewodnicząca Komisji Europejskiej:
@amantadeusz: Nie bałwanku. Europa jest w takiej traumie po 2015r gdzie połowa europy wschodniej zamieniła się w autorytarne grajdołki a UK opuściło UE że podchodzą do tego tak ostrożnie jak to tylko możliwe. Widać że zwyczajnie obsrali zbroje że grozi nam kolejny kryzys i również ich kraje mogą zmienić się w taką Polskę.
@Moisze: Czyli Europa nie chce więcej obciążających ją socjalnych imigrantów przesyłanych przez krwawego dyktatora żeby... chronić Europę przed przed
@amantadeusz: Pokaż mi jedną osobę z takimi zainteresowaniami która jest przeciwna polityce rządu na granicy xD Coś ci się chyba p**bało od tej piany którą toczysz po zobaczeniu śniadego księcia. I to ostro. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
@Moisze: O kurna, wielka osobosc wykopowa sie odezwala xD
@Moisze: nie ośmieszaj się.
Komentarz usunięty przez autora
Wiem, że to wy. Ruskie trolle.