Wpis z mikrobloga

@B0B69: czy ja wiem czy słabe... ludzie zawsze się kierują tym kto jakim jest człowiekiem np przy wyborze lekarza, fryzjera, kosmetyczki itp itd... ja osobiście nie wyobrażam sobie korzystać z jakichkolwiek usług od takiej wstrętnej osoby, oprócz profesjonalizmu liczy sie także podejście do człowieka i atmosfera ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@acid1988: mocno słabe. Przy całej mojej niechęci do niej, jestem w stanie wyobrazić sobie, że jest dobra w tym co robi. Nie rozumiem jednak oczerniania dla samego oczerniania. Tam ocenia się jej pracę a nie jej zachowanie w programie.
  • Odpowiedz
@mykawz300: to już każdego sprawa indywidualna. Ja nie, ale może ktoś inny kto będzie patrzył na nią tylko jak na profesjonalistę w swoim fachu. Nie bronię jej oczywiście
  • Odpowiedz
@mykawz300: ale jedynki sypią się dzisiaj . Przypadek ? Uważam zwyczajnie, że to jest słabe. I żeby nie było, nie bronię jej jako Launo z HP. Nie podoba mi się tylko jak się oczernia dla samego oczerniania. Jeśli chodzi o jej pracę,to bardziej zadowala mnie fakt, że w momencie jak jej jej follow na IG przybyło, to paniusia natychmiast wstawiła nowy cennik za usługi i myślała, że ludzie polecą bez
  • Odpowiedz
@nati374: no już nie przesadzajmy, opinii jest jak na lekarstwo bo wiele osób po prostu nie wstawia ocen na google, widząc jej podejście i "ambicje" sądzę, że wcale nie jest dobra w tym co robi ¯\_(ツ)_/¯ zresztą w d... to mam xD co do drugiej części zgadzam się ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz