Wpis z mikrobloga

@serpent0: cóż co by nie zarzucić nadmiaru wulgarności niestety autor donate moralnie ma rację, jedno to bezinteresownie pośmiać się z ulungów, a drugie to próbować na nich zarobić , co jest po prostu słabe i przynajmniej w moich oczach jako wieloletniego finona i bonzologa uchodzi za pazerny nietakt (autorka nabija się z żebrania przez Melinów samemu robiąc to samo w trochę innym wydaniu).
  • Odpowiedz
@KosherForeskin: przerażające jest to co napisałeś, odnosząc do tego co ostatnio #!$%@? Bonzo xD. Jestem finonem od 2012 roku i mam się za bonzologa na niezłym poziomie. Podpisuje się pod wpisem tego typu, ogurat masz racje uzytniku.
  • Odpowiedz
@an0nisnanana: A ona pokazuje jaki menel jest naprawdę i jak oszukuje widzów. Myślę, że to dobra intencja :D dzięki Mery Mery ludzie widzą jaki to kłamca i przez to nie będą marnować pieniędzy wpłacając komuś kto przepieprzy tą kasę na pierdoły, a nie na to co obiecał, że kupi. I powtarzam - donejty są DOBROWOLNE i nikt nikogo nie zmusza do wysyłania Mery Mery pieniędzy.
Menel kłamie dosłownie codziennie, wymyśla
  • Odpowiedz
@ArayaUK: Ja im się w sumie nie dziwie, bo nie każdy ma dostęp do materiałów, do których np. ja mam dostęp i dlatego też jest im szkoda menela (zanim byłem wtajemniczony głębiej to też mi go było szkoda) i szukają w nim czegoś pozytywnego. Gdyby wiedzieli o nim to czego ja się dowiedziałem to by go nigdy nie bronili :D
  • Odpowiedz