Aktywne Wpisy

nad__czlowiek +174
#blackpill #tiktok #zwiazki #tinder #s--s #logikarozowychpaskow #p0lka
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
Nie no to są jakieś jaja xD Babsko 2/10 na tinderze zmatchowało z typem 8/10 i ludzie ją pocisneli w komentarzach, że startuje do typów z nie swojej ligi a ona uważa, że taki koleś jest w jej typie i ona tylko takiego chce bo jest w jej typie xD A ludzie z
źródło: KASZA
Pobierz
bawelna100pro +281
Bawi mnie jak Donatan, niegdyś promotor słowiańskich biustów i gównomuzyki, obecnie poważny potentat mieszkaniowy, odpala się w komentarzach pod jakims postem randomowego fanpejdzu Popularne, gdzie linkują posta o tym, jak spłakał się, że nie może teraz kupować po 15 mieszkań.
#nieruchomosci #patodeweloperka
#nieruchomosci #patodeweloperka
źródło: 1000071036
Pobierz

I ja jak większość #niebieskiepaski chwycił bym 2-3 paczki ryby i do domu... ale uparła się że musi sprawdzić najlepsze itd...
to idę oglądać te całe narzędzia, wracam i ona do mnie że mam powiedzieć które cięższe, to mówię że lewe.
W prawej łapce miałem tą ze zdjęcia. No coś nie halo dawaj na warzywny i patrzymy. Warzymy dwa pierwsze i waga się zgadza, trzeci pic rel. Idziemy do kasy, by kulturalnie załatwić. Kasjerka skasowała nam wszystko poza tą walniętą rybą.
I kulturalnie tłumacze że zauważyłem nieprawidłowość i prosił bym by coś z tym zrobić.
Układ odbioru dźwięku u kasjerki chyba chwilowo się odłączył od układu przetwarzania informacji, czy ogólnie się wysypała bo gapiła się na mnie tak jak patrzy się w groch. Grzecznie ponawiam opis problemu, zauważyliśmy, sprawdziliśmy i chcemy zgłosić.
-Ale co ja mam z tym zrobić?
Zapytała lekko w szoku.
Odpowiedziałem że nie wiem, po prostu nie chce by ktoś stracił przez ten mały błąd.
rzuciła rybę za siebie i coś czuje że będzie tam ona leżała po wsze czasy...
no nic taka przygoda
źródło: comment_1633027731VNqnDfkYEeOh2tPiz1UDgv.jpg
PobierzI pewnie faktycznie rybka sobie poleży w ciepłym aż wróci do lodówki i ktoś na szybko kupi.