Aktywne Wpisy
nie_odpisuj +3
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
smuteczek2000s +27
Też chcielibyście czasem spakować się i uciec gdzieś na drugi koniec Polski, żeby zacząć życie od nowa? Ja ostatnio mam tak często. Ten rok mnie chyba zjadł i wyrzygał, ale jeszcze żyję i doceniłam wiele rzeczy. Jednak ten rok staje się momentami jakimś piekłem.
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
Miewam momenty, gdy nic nie przynosi mi szczęścia, choćbym bardzo chciała, nie potrafię.
Życie pędzi w biegu, a ja stukam tylko butami na obcasie o płytki, beton i dywan w biurze.
Marzenia?
#telefony #android #galaxy
@ravnov: To moze byc powod odrzucenia gwarancji. Skad oni teraz maja wiedziec czy ten komunikat albo ewentualne problemy nie sa wina softu.
Po 2, i tak pewnie by powiedzieli, ze dostala sie tam wilgoc z twojej winy.
@Kulek1981: jak czyścisz?
próbowałeś wyskrobać syf z gniazda i porządnie przedmuchać powietrzem?
@ravnov: Moga nie zauwazyc, ale jak by sie uwzieli to dla nich nadal ingerencja w soft.
Troche jak z rtv, nie ma plomby i bylo grzebane to do widzenia, nie wazne ze u staszka w garazu wymieniles cos na prawie oryginalna czesc.
Aczkolwiek jak koledzy pisza, bardzo czesto jakies paprochy itp moga sprawic ze gniazdo
samo dmuchanko to za mało ;)
idź w kierunku porządnego wyczyszczenia tego gniazda, jak nadal lipa to gwarancja
na 99% nie czepią się, że wgrałeś inny soft bo sami wgrywają od razu nowy (prewencyjnie XD)
@3mortis: gdzieś w sieci wyczytałem że pewnie uszkodzony port, tylko i aż tyle. No niby mam w mieście autoryzowany serwis. Telefon ma półtora roku, a jest w stanie idealnym. Zobaczymy jak się odniosą do tego. Niestety jutro wyjeżdżam, więc zestaw powerbank i poduszka do ładowania indukcyjnego wjedzie :)
@PanKracy582: pytanie czym to usb-c wyczyścić mechanicznie?
Ja bym poszedl na gwarancje, jak nie przyjma to oddal do serwisu zeby wymienili gniazdo.
Chociaz znajac serwis gwarancyjny to jesli go przyjma to pierwsze co zrobia to format dla pewnosci :P
@ravnov:
mnóstwo poradników na YT masz