@frow: a na koncu przychodzi brytol z liverpoolu i mowi du hundrends for dis smiejac sie z zakompleksionych polakow ( ͡º͜ʖ͡º) chyba tylko polacy daja j-----e o wymowe pojedynczych slow i akcentu, o ile nie jest to praca jakiegos lektora czy rzecznika prasowego
a na koncu przychodzi brytol z liverpoolu i mowi du hundrends for dis smiejac sie z zakompleksionych polakow ( ͡º͜ʖ͡º) chyba tylko polacy daja j-----e o wymowe pojedynczych slow i akcentu, o ile nie jest to praca jakiegos lektora czy rzecznika prasowego
@ciezkiwybor: Tak, bo wcale wymowa nie wpływa na twój wizerunek, nic a nic. Rzecz jasna poprawna wymowa nie jest też integralną częścią
@frow: @ciezkiwybor @instalacja: : tez mnie zawsze #rozowypasek cisnie jak mowie po angielsku, ze nie taki akcent, nie tak sie to wymawia, "cajberpunk" nie "cyberpank" itp itd. a ja w pracy sobie siedze inzynier w dziale R&D wielkiego korpo pol dnia na spotkaniach z ludzmi z stanow, gadamy sobie opowiadamy p------y ludzie z stanow z chin z indi z kanady kazdy ma akcent jakis p------y
@frow: @Virti: @ciezkiwybor: Gdybym nie mieszkał w Polsce to nie wiedziałbym, że na świecie jest tylu debili ( ͡°͜ʖ͡°) j-----e o angielski za każdym razem ( ͡°͜ʖ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@ciezkiwybor: Tak, bo wcale wymowa nie wpływa na twój wizerunek, nic a nic. Rzecz jasna poprawna wymowa nie jest też integralną częścią
a ja w pracy sobie siedze inzynier w dziale R&D wielkiego korpo pol dnia na spotkaniach z ludzmi z stanow, gadamy sobie opowiadamy p------y ludzie z stanow z chin z indi z kanady kazdy ma akcent jakis p------y
j-----e o angielski za każdym razem ( ͡° ͜ʖ ͡°)