Aktywne Wpisy
ziumbalapl +128
Og**pienie członków Konfederacji chyba nie ma granic :)
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
#bekazprawakow #bekazpodludzi #heheszki #neuropa #ukraina #konfederacja
ardan95 +380
Imho warte obejrzenia. Gdzieś tam człowiek na świecie był, pracuje z różnymi ludźmi i powiem, że po prostu się zgadzam.
Mamy dużo do wypracowania, ale mamy potencjał.
#polska #4konserwy #neuropa
@JesusOfSuburbia: a Lewica pluje, bo się u nas missgenderuje i lepiej żyć w Kalifornii albo w UK ;)
@loczyn: Mówienie, że w Polsce są problemy typu rasizm (np do Ukrainców) czy homofobia to ojkofobia xdd
Dosłownie gdybyś przestał patrzeć przez pryzmat swojej ideologii na to co "lewaki" (bo na wykopie lewaki są mniejszością, neuropa to liberały, które ciężko nazwać lewakami czy prawakami), to byś widział, że akurat nie raz pisali, że polska ma potencjał, tylko ten potencjał jest
Inne kraje tego nie mają.
Rasizm i ksenofobia domeną Polski, ale nie USA, UK czy Japonii? To może napisać tylko osoba która nigdy nie wyjechała z Polski.
Nowoczesna infrastruktura
Jest czysto
Skrajnie niewiela przestepczość
Dużo ludzi mówi
@loczyn: A żyjemy w Polsce, czy żyjemy w USA, UK czy Japonii?
Żyjemy w Polsce, więc zwracamy uwage na problemy w Polsce. Nie wiem jaki sens ma mówienie, że Japończycy są rasistowscy będąc w Polsce?
W sensie, serio odpowiedz na to pytanie. Jaki jest
@loczyn: Mi chodzi o to życie na podobnym poziomie kraj vs kraj.
Średnia w Polsce a średnia w Niemczech czy Angli to przepaść.
Spoko, mogę to nazwać szowinizm, ksenofobia, etc co nie zmienia, że rasizm też w polsce istnieje. Ale ogólnie pojęcie rasizmu, w to podpada, bo niektórzy uważają Ukrainców za "gorszy odłam słowian"
termin „dyskryminacja rasowa” oznacza rozróżnianie, wykluczanie, restrykcje lub preferencje na podstawie rasy, koloru, urodzenia albo narodowego lub etnicznego pochodzenia, które mają na celu lub powodują niweczenie, umniejszanie uznania, cieszenia się z lub wykonywania, na równych zasadach, praw ludzkich i
@SirSherwood: XDDDD
Neuropki jak zwykle kłamią jak z nut. Że wy niby nie plujecie na Polskę?
@chigcht: Prawak jak zwykle nie potrafi pomyśleć i bierze sobie wszystko do serca.
No ale tak jakby nie patrzeć to ma racje xD Od zaborców nie było skutecznego zarządzania polską xD Jedyny rząd który był w tym akceptowalny to było PO, ale to granica poziomu akceptowalności, a konkurencja w stylu komuchów, pisu, czy sanacji to nie konkurencja
Rasizm do ukraińców xdddd, wstawaj, już wiesz co
@MirkobIog: tak tak, neur0pki to nie lewaki, tylko przez zupełny przypadek się srają o każdą najmniejszą krytykę najbardziej odklejonego lewaczka jak
@SirSherwood: No nie, ojkofobii jest mnóstwo w Polsce i nie można temu zaprzeczyć, wystarczy poczytać o fejkach okopress, którre na wykopie są