Wpis z mikrobloga

@trylylyly: Ja ostatnio pograłem trochę camille i to jeden z przyjemniejszych champów z jakimi miałem do czynienia. Bardzo satysfakcjonujący. Kamilką grasz z TP? Z flagi wynika, że przestajesz farmić w późniejszym etapie gry, a jednak ona jest świetną splitpusherką, więc trochę dziwna flaga, nie łapiesz fal po drugiej stronie mapy (w stosunku do aktualnych objectivów)?
@Drmscape2: Prawdopodobnie tak, jest napisane że przestaję farmić po 20 minucie. Boję się być za daleko od teamu bo wolę od początku brać udział w walce, a często nawet jak tp to mam wrażenie że za późno i już większość padnie - bo walczyli 4 v 5. Ale to może tylko takie odczucie i tak nie jest.
@trylylyly: No jak przed objectivami się jakiś wykopyrtnie, albo robią 4v5 bez celu, to już ich problem. Lepiej wyjdziesz #!$%@?ąc side lane. TPując do przegranych walk i tak nic nie zdziałasz, a jak się wyfarmisz, to masz szansę Camille wyciągnąć grę. Pic rel, wszystkie linie przegrywały, ale miałem w mid game na to wywalone. Perma split push, w końcu musieli posyłać do mnie ludzi, zabijałem na sidelane i robiłem tp na
Pobierz
źródło: comment_1632827805AiiF8in1gDHVJVPlWKyOrD.jpg