Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
Dobrze jest mieć takiego Ziomeczka co pomyśli też o koledze i weźmie dwie sztuki... ( ʖ̯)
Będzie pływane! ()
Speedo LZR Pure Valor - istna #cebuladeals, jak za darmo ʕʔ

Raz w życiu jakoś w latach 2013-2015 w Martes Sport tylko upolowałem lepszy deal jak pełną męską skórę Arena (klata bez rękawów) upolowałem w promocji z jakichś 1500 zł na 50 zł z przesyłką xD

#plywanie #plywajzwykopem #chwalesie
MentorPL - Dobrze jest mieć takiego Ziomeczka co pomyśli też o koledze i weźmie dwie ...

źródło: comment_1632735055P8GpqZc3IBmdibw4EDtwS9.jpg

Pobierz
  • 21
  • Odpowiedz
  • 1
@daftie123: Sklep nazywa się HalfPrice - gdzie konkretnie kupił to nie wiem ale na pewno na Śląsku. Jest niestety spora szansa, że już nie będzie bo cena bajeczna i sam bym pewnie wykupił wszystkie dostępne xD
  • Odpowiedz
  • 1
@Niuans: Ziom, jestem pływakiem xD
Żałuję, że rok wcześniej ich nie dostałem bo bym jeszcze na Akademickich Mistrzostwach Polski je przetestował xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Niuans: Zdecydowanie. Ciężko coś innego na jakichś centralnych zawodach dostrzec niż Arena. Ostatnio gościa w Diana widziałem to aż się zdziwiłem, że ta firma jeszcze istnieje - jakieś 15 lat temu to kumpel ją prawie na równi z Areną stawiał xD
  • Odpowiedz
@MentorPL: no Diana to się totalnie posypała, coś tam Jaked próbował 4 lata temu. Tyr można od czasu do czasu zobaczyć ale to głównie Warszawa bo tam mają sklepik. Jeden typ próbował z Headem, a teraz Mad Wave, ale nie wróżę sukcesu :)
  • Odpowiedz
  • 0
@KapitannKnykiec: Jeżeli dobrze kumpla zrozumiałem to wziął najpierw sobie i wrócił do domu a potem pojechał znowu żeby wziąć dla mnie i chyba to była w tamtym sklepie ostatnia sztuka więc kontener nie wchodził już w grę xD Ale nigdy w tym sklepie nie byłem i chyba poszukam go gdzieś w Warszawie żeby od czasu do czasu kontrolować dział pływacki xD

@Niuans: TYR miał też swojego czasu nawet sklep na
  • Odpowiedz
  • 0
@Niuans: Rzeczywiście, pamięć zawiodła - oczywiście to było 3waters, już w głowie sobie odtworzyłem obklejenie tej budy.
Długie to do ABC Ci potrzebne? Czy trenujesz z długimi? Krótkie treningowe z Arenki mi się kiedyś udało wyrwać za 70 zł jakoś w Martes Sport xD W sumie z Finis to ja chyba tylko faję mam tak jak się głębiej zastanowiłem xD
  • Odpowiedz
  • 0
@MentorPL: mam halfprice u siebie w mieście, myślisz że za 100 zł bym pogonił je na allegro? ( ͜͡ʖ ͡€)
  • Odpowiedz
  • 0
@Kecq: Te skóry chodziły po ponad 1000 zł więc no zdecydowanie xD Mają FINA approved więc zawodnicy mogą w nich startować na zawodach i za taką cenę to bardzo łakomy kąsek. Zamiast Allegro to bym na Twoim miejscu wystawił na grupę na FB dla pływaków to może nawet 30 minut post nie wytrzymać bo 100 zł byłoby rewelacyjną ceną za nówkę nawet jeżeli to nie Arena xD

Edit: Nazwa w moim
  • Odpowiedz