Aktywne Wpisy
buchajacy_rog +339
Cześć i czołem! Obiecałem podsumowanie #grubyzaklad z mojej strony, ale po tym, jaki esej dowalił @hdeck mam wrażenie, że niczego wartościowego tu już kolejnym wpisem nie wniosę. Mimo wszystko spróbuję opisać swoje doświadczenia i załączam wszystkie moje michy, a w komentarzu comiesięczne zmiany wizualne na zdjęciach.
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
Dla przypomnienia rezultaty po 3 miesiącach przedstawiam poniżej.
Wzrost 183cm. Wiek 34/35 (rocznik 1989).
- Waga: -28,7kg (112,2kg → 83,5kg)
- Tłuszcz: -23,6kg wytopionego smalcu (-15,9%
Heydel +37
Idiokracja
#kierowcy #zonakierowcy #jedzenie #gotujzwykopem
@Futerix pasteryzuje, dużo dłużej niż zwykle bo ok 1.5 - 2h, no i w każdym musi być sos, żeby dłużej trzymały. :)
@storstolpe pierwsze słyszę, poczytam. :)
@storstolpe żurek, spaghetti, mielone, pierś z kurczaka z suszonymi pomidorami i schab w sosie paprykowo śmietanowym.
Tyndalizacja naprawdę działa. Jadłem mielonkę robioną ponad 3 miesiące wcześniej i była doskonała. Na wiki jest artykuł o tyndalizacji, banalna metoda, choć droższa i wymagająca więcej czasu, niż klasyczna pasteryzacja. ALe za to można zrobić więcej słoików na dłużej.
@storstolpe: O kurde, pierwsze słyszę - dzięki!