Wpis z mikrobloga

Mielibyście problem związać się z nie-Polka? Czy przeszkadza wam kobieta z innej kultury i religii? Zakładam, że to poważne plany jak ślub a może dzieci z tą kobieta.
#niebieskiepaski #przegryw #zwiazki #ankieta

Czy jesteś otwarty na związek z kobieta z innego kraju, kultury bądź religii?

• Tak, nie ma znaczenia skąd jest 56.5% (39)
  • Nie 20.3% (14)
  • To zależy (napisz w komentarzy od czego) 23.2% (16)

Oddanych głosów: 69

• 27
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@pancerna_piesc_dzieciatka_jezus: Ja mam w rodzinie kuzyna, który się związał z latynoską. Mają córkę z no dosłownie końskim wyrazem twarzy. Będąc w Polsce i chodząc do szkoły miała problemy z zaklimatyzowaniem się, problemy w nauce, koncentracji i dzieciaki w ogóle wyzywały ją od bambusów i czarnuchów. Ich związek też dlugo nie przetrwał bo 8 lat. Później rozwód, ona zabrała dziecko do siebie i nawet odwiedzić córki za bardzo nie może bo
  • Odpowiedz
Dzieci ze związków mieszanych mają problemy zdrowotne i psychiczne

@Laukaer: Jedyny plus to podobno większe IQ, a przynajmniej tak czytałem jak interesowałem się bardziej tematem mieszania ras, ale jak widać po afro-amerykanach czy latynosach, którzy są grupami "multirasowymi" raczej z tym IQ to bym nie przesadzał ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Też są brzydsze, syn ze związku z Azjatką to incel. Też są brzydsze, syn ze związku z Azjatką to incel.

To też akurat zależy też od wyglądu rodziców, ale w dużym procencie jednak są brzydcy, ale często rodzice Hapasów też są brzydcy albo trochę poniżej średniej. Ogólnie to często się tam przewija temat tego że rodzice hapasów w pewnym sensie nienawidzą, bo matka by chciała by był biały, a ojciec zwykle nie jest gotowy na wychowywanie dzieciaka który przypomina raczej małego azjatę. Ale widziałem też zdjęcia hapasów ze związków biały ojciec, żółta matka którzy wyglądali dość "fuckboyowsko", pewnie po prostu mieli ładnych rodziców. To było też na jakimś subreddicie o "euroazjatach" (ogólnie sama nazwa Hapa, odnosi się do mieszanych mieszkańców Hawajów), gdzie był miesiąc udostępniania swojej mordy dla atencji. Ale w ogóle przywożenie takich dzieciaków do białych krajów to jest robienie im krzywdy, gdyż mają setki problemów i często narzekali że nie są ani azjatami, ani białymi i żadna grupa nie chcę ich "przyjąć w swoje szeregi". Ale co dziwne, np. patrząc na statystyki USA to rasa tzw. "multirasowa" ciągle rośnie w liczbe i hapa są na przodzie, uważam że w pewnym momencie akurat będą pasować do USA, gdzie większość będzie stanowiła
T.....h - > Dzieci ze związków mieszanych mają problemy zdrowotne i psychiczne

@La...
  • Odpowiedz