Wpis z mikrobloga

@reddin: Tylko to kwestia planowania, ja sam mieszkam w bloku gdzie na ponad 30 mieszkań jest 6 garaży, a obok jest ślepa uliczka. Jak po 2 stronach nie wjadą na chodnik to karetka lub straż nie przejedzie. Najbliższe miejsce do parkowania jest 7 minut drogi pieszo.
Tylko to kwestia planowania, ja sam mieszkam w bloku gdzie na ponad 30 mieszkań jest 6 garaży, a obok jest ślepa uliczka. Jak po 2 stronach nie wjadą na chodnik to karetka lub straż nie przejedzie. Najbliższe miejsce do parkowania jest 7 minut drogi pieszo.

@Barteqmasi: 30 lat temu nie zaplanowali, no pacz.
czyli dokładnie tak, jak gdyby staliby całym swoim gruzem na jezdni. poziom braku mózgu polskich zwierząt mnie dobija.

@ks2m: Bardzo dużo to zmienia z perspektywy kierowców np. śmieciarki, bo im węższy jest przejazd tym dłuższego odcinka prostego potrzeba aby się tam zmieścić. W kulturze wschodniej cena jest najważniejsza, stąd też odpady odbiera się u nas dużymi ciężarówkami nawet w głębi osiedli. Odebranie ich małym autem jest dużo droższe. ( ͡º
@ks2m: dlatego ja zawsze parkuje calym autem na ulicy i #!$%@?, a najlepsze zdziwienie polskich zwierzakow gdy stane na ulicy autem a nie wjade na jakis gowno parking przez chodnik xD no bo jak to tak stanac autem na ulicy i wysiasc XD