Aktywne Wpisy
damienbudzik +114
Wiecie co mnie wkurza najbardziej? To że opozycja nazywana jest demokratyczną i obywatelską.
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
Możecie mi powiedzieć, gdzie oni byli gdy był Covid? Przecież głosowali wtedy razem z PiSem, wręcz zachęcali PiS do jeszcze większej zdrady demokracji i jeszcze większego ograniczania wolności obywatelskich. Oni się teraz nazywają opozycją demokratyczną?
Apartheid szczepionkowy, segregacja sanitarna, zabranianie ludziom wychodzić z domu czy wyjazdów do województwa obok, zakaz zakupu ryby w restauracji. Nakaz rodzenia w maseczkach, oddzielanie
JohnRamboo +68
Wjezdzamy na nowy poziom wyborczego odklejenia.
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
Ilu takich dzbanów wzielo udzial w wyborach?
#wybory #konfederacja
#samochody #kierowcy #polskiedrogi
@ciasteczkowy_otwur: Tak za PRLu tak budowano.
@VeleiN: Tylko jeśli jest odpowiednie oznakowanie. I nie zmienia to fakt, że samochód blokuje chodnik.
@VeleiN: Co oznacza, że wcale nie może na chodniku zaparkować. A nie, że to usprawiedliwia takie parkowanie.
@reddin: @sssabae: przez takie osoby na środku chodników przy przejściach dla pieszych stawiane są słupki i jest wielkie zdziwienie, że tyle słupków i takie marnowanie pieniędzy xDD
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
@Barteqmasi: 30 lat temu nie zaplanowali, no pacz.
@ks2m: Bardzo dużo to zmienia z perspektywy kierowców np. śmieciarki, bo im węższy jest przejazd tym dłuższego odcinka prostego potrzeba aby się tam zmieścić. W kulturze wschodniej cena jest najważniejsza, stąd też odpady odbiera się u nas dużymi ciężarówkami nawet w głębi osiedli. Odebranie ich małym autem jest dużo droższe. ( ͡º
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora