Wpis z mikrobloga

Słuchajcie moja była tak 7,8 lat temu sama starała się o mnie błagała mnie o spotkanie a ja miałem w nią w------e i z wyglądu była średnia.Teraz ma 20+ lat wygląda tak samo i ma mase adoratorów i kolegów, którzy do nie niej zarywają a 7/8 lat temu ona musiała się starać o chłopaka rozumiecie?To pokazuje, że coś z facetami się stało lub przestali się szanować przez to kobiety maja takie wymagania duże.Ma też Instagrama myśle, że to tez wpłynęło w jakiś sposób na to.

Pisałem z nią ostatnio ale można zauważyć, że to całkiem inny człowiek i zrobiła się z niej księżniczka a kiedyś to ja ją olałem i nie chciałem się spotkać.

Patrzyłem na jej obserwatorów i również Chady do niej zarywają także to tylko pokazuje jak rynek matermonialny upadł nisko.

Wiecie, że wasze byle dziewczyny, którym daliście kosza lub zerwaliscie z nimi teraz mogą mieć w c--j powodzenie i dużo atencji?

#przegryw #tinder #badoo #rozowepaski #zwiazki #p0lka
  • 5
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Kodzirasek: No i co w związku z tym? D--a cie piecze że dziewczyna którą olałeś ma teraz wybór i może przebierać w facetach a ciebie żadna nie chce? Popieram wysokie wymagania kobiet w dzisiejszych czasach i moim zdaniem powinny mieć jeszcze większę niż mają teraz. Sam jestem w związku, jestem zaręczony ale jeszcze nigdy nie olałem swojej kobiety no ale ja nie jestem dupkiem jak 80% mężczyzn xD
  • Odpowiedz
@puto: No właśnie ja się nie sram z tą świadomością, że przeciętna kobieta na rynku matrymonialnym jest więcej warta niż płaczący, niemający powodzenia chłopcy razem wzięci. Pogódzcie się z tym, że w XXI wieku trzeba być mężczyzną a nie pipą w rurkach to zmieni się wasze nastawienie. Wolę być rycerzykiem niż fapującą się i użalającą nad sobą p---ą xD
  • Odpowiedz