Aktywne Wpisy
toporek1234 +629
Ta komentatorka cały czas mówi BOJSKO zamiast BOISKO zupełnie jak Tomasz Hajto, który równolegle komentuje mecz Jagiellonii Białystok. Sprawdziłem - to Magdalena Śliwa, która urodziła się w Makowie Podhalańskim. Tomasz Hajto również jest z tej miejscowości.
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
Także w Makowie Podhalańskim najwyraźniej mówi się bojsko na boisko. Taka ciekawostka.
#paryz2024 #mecz
miki4ever +123
#paryz2024 dla mnie hit dnia to zawodnik z Turcji. Wysłali na strzelanie kolesia bez sprzętu, specjalnych okularów itd. i ziomek wygrał im srebrny medal.
#antynatalizm #childfree
Chad antynatalista:
- dziesiątki przeczytanych książek
- nonkonformizm
- nadaje sens własnemu życiu bez wykorzystywania do tego innych istot
- nie płodzi dziecka z miłości, bo nie chce
Życie zmarnowane i #!$%@? do kosza, brak charakteru, ale w internecie pisze innym, że mają "fiu-bździu" w głowach, bo stawiają na indywidualizm i nie podporządkowują się społecznej presji rozmnażania, której on padł ofiarą.
Pluję, jednocześnie współczując.
Dlatego ludzie dorabiają do tego jakieś ideologie i uzasadnienia, bo inaczej po takiej autorefleksji nastąpiłby instant magik.
Z drugiej strony teraz sam buduje niepotrzebną presję społeczną i tworzy kolejne ofiary, które zmarnują sobie życie
@Winkey: swoją drogą zajebisty predyktor że dziecko będzie miało wzorce apodyktycznej i niedojrzałej matki i pozbawionego asertywności ojca. Kolejny idealny gliniany ludzik do pokornego topnienia przez biurkiem w korpo, ale za to jaka fajna zabawka i trampolina dla ego rodziców ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Autor tego wysrywu to taki typowy pantofel bez godności. Baba fochami na nim wymusiła dziecko i on się na nie zgodził(!), do tego jeszcze to wmawianie sobie że miała rację, i wszyscy mądrzejsi od niego. Zmienił swojego poglądy o 180stopni, pewnie też dlatego, że żona czy mamusia mu kazała. Smutne jak nisko może upaść mężczyzna ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
I jeszcze te klaszyczne
Poinformowałem go już wcześniej pod tamtym wpisem
:-P
@kalamok_blanko: nie promuj tu tego typa. Powinien się leczyć
@PiersiowkaPelnaZiol
@kalamok_blanko
To się kolega zdziwi jakoś zajrzy na Wykop
( ͡º ͜ʖ͡º)
Swoją drogą... Moim zdaniem normalny tyłek.