Aktywne Wpisy

Manolobandyta +11
To było zbyt piękne, poznałem łaskę z tindera i spotkaliśmy się, była chemia między nami, ale na 2 randce... Gdy włożyłem parówe do środka nawet polowa nie weszla i okazało się że jest chora na jakieś pochylenie macicy o którym w zasadzie mówiła wczesniej, ale nie miałem pojęcia że to aż tak czuć w srodku.. w tamtym momencie cała magia prysła, teraz w zasadzie nie wiem co robić laska jest we mnie

przecietny_facet +18

Takie oferty sa legitne? Mam w planach sklep internetowy i szukam jakichs sensownych opcji na w miare szybkie robienie wynikow w google.
#seo #ecommerce
Nie są.
@archiemax: a co polecasz dla ecomerce?
Troche cykam sie podpisywac umowe z jakas firma pozycjonerska. Znam z pracy przypadki ze klient placi 1500zl a ci go do jakichs gownianych katalogow dodali i fajrant, a umowa na rok
Znaczy trzeba przyznać, że uczciwie sobie robią widełki:
Nie polecam się pozycjonować w ten sposób, chcesz mieć realny kontakt z firmą odpowiedzialną za
@Deykun Tutaj są nawet pomylone pojęcia, to jest liczba wyników wyszukiwania, a nie ile razy ktoś szuka danej frazy...
Content to podstawa, warto by seowiec dał Ci wskazówki co do tego jakie teksty i jak tworzyć. T
j długość tekstów i nasycenie frazami.
Co dalej z takim sklepem robić, na co zwracac uwage? Nie chce sie #!$%@? na seowca ktory wezmie ode mnie 1500zł a potem kupi te linki z allegro ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pewno musisz szukać "rywali" na podobnym poziomie tj. lepiej bić się o 10 fraz co mają średnio 100 wyszukiwań miesięcznie niż jedna co ma 1000 - prawdopodobnie w drugim przypadku będzie o wiele trudniej, bo rywalizujesz z większym graczem, który też o to walczy.
Do tego linkbuilding - tylko trzeba większe postaranko - dla przykładu mogę Ci dać mój case, gdzie miałem klienta z
tu trochę wracamy do początku co pisałem - warto samemu wiedzieć jakie linki są wartościowe, jakie parametry, czym się kierować - i wtedy możesz takie osoby weryfikować, jeżeli coś komuś powierzysz.