Powoli robi sie coraz chłodniej w garażowej siłce, mam ogrzewanko, ale włączam je tuż przed treningiem i zanim sie zrobi cieplutko to już wchodzę na główne serie siadów. Mam wrażenie, że przez to ciężej mi rozgrzać kolana, nie chce sobie jeszcze kupować prawilnych neoprenów 7mm. ale szukam czegoś lajtowego do dogrzania stawu.
Czy: takie opaski 5mm od power system będą git, żeby zbytnio nie uciskać a jedynie pomóc dogrzać kolana? Mam pas od nich i jest super jak za swoją cenę.
Czy ktoś mi może wytłumaczyć jak po tylu miesiącach totalnej suszy nie byliśmy gotowi na kilka dni deszczu? Przecież wszystkie rzeki w Polsce miały najmniejszy poziom od lat. Straszyli, ryby zdychały a teraz nagle powodzie? #powodz #susza #wisla #odra
Zapraszam do pisania swoich propozycji "na chlopski rozum" na temat zwalczenia powodzi na śląsku. Zaczne od mojej, skoro na Wiśle jest rekordowy niski poziom wody to może przekierujemy rzekę tak aby plynela do Wisły? #powodz
Czy: takie opaski 5mm od power system będą git, żeby zbytnio nie uciskać a jedynie pomóc dogrzać kolana? Mam pas od nich i jest super jak za swoją cenę.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia